Тясна резервна гума

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Тясна резервна гума

Мнениеот dimitarpetrov » Пон 11 сеп 2006 18:01

Привет!
Мисля да се "газифицирам" и да сложа тороидална бутилка в Комбито.
Интересува ме някой знае ли какъв е размера на "велосипедните" резервни гуми за Пасат Б3 комби, на какво да обърна внимание и как вървят като пари. В момента съм с оригинална железна Пасатова 14-ка(някой ако е навит съм готов на бартер с доплащане)
P.S. чудих се дали темата е за тук или за КУПУВА, но все още съм на етап "подготовка и мислене" и за това пиша тук. Модовете ако решат - да преместят където трябва.

Потребителски аватар
slance
Автомобил: Audi A6 3.0TDI
Двигател:

ие

Мнениеот slance » Пон 11 сеп 2006 18:17

Потребителски аватар
dimitarpetrov

Re: ие

Мнениеот dimitarpetrov » Пон 11 сеп 2006 18:29

slance9 написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=26158

МЕрси колега, писах му, но все още не знам дали става за Б3 комби и другите подробности

Потребителски аватар
blackpearl
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blackpearl » Пон 11 сеп 2006 21:27

Газ ли ще слагаш, мога да ти обясня всичко, ако съм разбрал правилно, моята бутилка е същата, на мястото на резервната гума, двигателят ми е с 1 год. по-нов и цени ще ти кажа, ако искаш.

Потребителски аватар
dimitarpetrov

Мнениеот dimitarpetrov » Пон 11 сеп 2006 21:36

blackpearl написа:Газ ли ще слагаш, мога да ти обясня всичко, ако съм разбрал правилно, моята бутилка е същата, на мястото на резервната гума, двигателят ми е с 1 год. по-нов и цени ще ти кажа, ако искаш.

Точно. Навил съм се да сложа газов моноинжекцион ГИГ 3 (руски, писано е във форума за него). Всички казват че АБС мотора спи с обикновена газ, но искам да запазя максимално характеристиките на колата без изпарители, мембрани, рязани маркучи и т.н.. Проблема е че няма налични системи в момента и очаквам включване.
ЗА бутилката - на мястото на резервната гума, иначе комбито си губи смисъла. Та за това се интересувам от инфо какъв размер бандажна гума е подходяща и колко вървят, да не ми резнат цимбарката некои джамбази. Оригиналната резервна гума после ще я мисля какво да я правя. Така че съм отворен за съвети и инфо!

Върни се в “Passat”