Далеч съм ти,иначе аз поне не взимам пари,ако не го оправя
Иначе как сте го зареждали - с кантарчета или с машина ? Щом сте го зареждали,трябва да сте гледали и наляганията на системата,като е пусната - какви са стойностите на ниското и на високото налягане,като работи компресора? Много ми е важно да знам,за да ти помогна.
Смъкни кората на колата и пргледай какво е положението с двете тръби при компресора.Те са най-долната част и стърчат даже повече от картера и се удрят в какво ли не,редовно се сплескват и ето ти запушване.
Трябва ти топло време,за да експериментираш,тук в София е няма 10 градуса,не знам при теб как е.
Като го пуснеш,предния радиатор трябва да се позатопли не много...до към 40-тина градуса при околна температура около 25-6 градуса.Трябва да го усещаш,че е леко топличък.
Ако всичко е ок т.е. си има фреон,ама нищо не се случва,вероятно проблем със самия компресор,при тези коли се получава,ако колата седи доста време без да се кара или без фреон...има вътре един клапан,който регулира налягането на фреона и той заминава от седенето.
Работил ли е климатика от както колата е при теб или така си я взел,неработеща?
Доста ти е далеч да се разходиш до тук,иначе ще го оправим

Имам и скайп,можеш да пишеш и там,ако искаш,понеже комуникацията е в пъти по-бърза