Здравейте колеги, лампичките на въздоховодите в купето ми изгоряха, мощноста им е 3W Ходих в Ауто+ и ми казаха че тази лампа е от БМВ и ги няма Някой по-компетентен може ли да ме насочи каде може да се продават?
Виждал съм и съм купувал крушки, само стъклената част без приставки. Не зная дали има 3Ватови, предполагам, че щом продават 1.2 има и 3. Ако има начин тази да я разпоиш от пластмасовата стойка и да си запоиш друга крушка на нейно място може да опиташ. Но трябват време и нерви
Колега аз също минах през тази процедура,но аз сменях само крушката която нямам спомен дали беше запоена.Самата крушка не струва повече от 2 лева.Прочети тази тема от която гледах и аз дано намериш решение.
П.С Като се зачетох на първата страница колегата sasho_mf ме подсети,че я запоявах.
Здр колеги,крушка има в всеки магазин за авто щуротии за 50 стотинки.Аз след далга борба с конзолките,след като успях да извадя цоклите си купих крушки за 50 стотинки броиката и при наи близкия Gsm сервиз.Пи ча ми ги запои за 30 мин и за една бира
Същата беше процедурата и при мен. Свалих духалките оправих си ги, разпоих крушките от пластмасовите цокли и на тяхно място запоих диоди. Ако решиш може пак крушки да запоиш но аз това имах под ръка.
Колега и мойте бяха изгоряли и ги свалих махнах старите крушки от цоклите и запойх на тяхно място нови който купих от магазин за авточасти.Вече 1 година няма ядове светят без проблем.