комфорт модул за пасатчето

Техническа и сервизна информация за Passat
vasion
Автомобил:
Двигател:

комфорт модул за пасатчето

Мнениеот vasion » Съб 14 май 2011 15:15

наводни ми се комфорт модула под краката на шофьора. От една авто морга ми искат 150лв. Това нормална цена ли е? Иначе дайте идея къде да търся, че без прозорци си е .....

prozzz
Автомобил:
Двигател:

Re: комфорт модул за пасатчето

Мнениеот prozzz » Нед 15 май 2011 17:26

май е доста висока тая цена за няква платка виж из форума има от ударени коли :beer

Потребителски аватар
suba
Автомобил: AUDI А6
Двигател: APS

Мнениеот suba » Нед 15 май 2011 20:06

Не си търси чсти по моргите ако не си на зор колега.Тука продаваме доста ударени коли и можеш в пъти да си ги намираш по-евтино.Иначе ако караш В6 или СС 150лв си е нормална цена.За другите модели е живо одиране на кожата.Успех

Потребителски аватар
Svetlin_SP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Svetlin_SP » Нед 15 май 2011 20:14

От личен опит мога да ти кажа това ,с което съм се сблъсквал като цена- варира от 80 до 200 лв. като се има предвид че говорим за едно и също нещо. Та за това откакто съм я взел таз колица си карам без него :Mr Green Fun . Само да ти дам един съвет,като търсиш ,гледай да е от кола с пълен ел.пакет та да ти е мирна главата.Успех!
P.S. Говорим за Passat b5 или?

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirhadj » Пон 16 май 2011 6:15

Колега, ти хубаво си го наводнил, ама от къде си сигурен, че ти е умрял модула, а не някоя връзка към него.

prozzz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот prozzz » Пон 16 май 2011 18:00

Понеже ще сменям моя комфорт модул , та въпроса ми е дали има разлика дали новият комфорт модул ще е взет от дизелова Б5-ца при положение че моята е бензин ?

Потребителски аватар
Svetlin_SP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Svetlin_SP » Пон 16 май 2011 19:51

Това , което знам е че комфорт модула управлява :
-плафоните;
-ел.огледалата;
-централното заключване на автомобила;
-ел.стъклата;
-люка.
Може би и още някоя друга глезотийка , които са еднакви и в двата варианта(бензин/дизел) , но поне за сега не се сещам. Та накратко не би трябвало да има разлика , поне според мен.

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Мнениеот offside » Сря 18 май 2011 18:01

Така, аз голяма одисея му удрям с моя модул и вече 2 месеца съм в търсене и проучване. Цена м/у 50 и 90 лв е нормална , но имай в предвид, че всеки четвърти РАБОТИ! Голям е процента на сдалите модули. Има значение дали "новия" който взимаш е от кола с люк пък твоята не е. Другата разлика е че 97-98 са един вид модули , а след 98-ма почват друг вид чак до 2002 някъде. Първите са с 2 букси ами следващите (по-масовите) с една букса. Гледай внимателно и взимай само с възможност за смяна ако нещо не работи! И при слагането погледни хубаво кутията където седи и ако се налага я до изолирай за да не береш ядове пак след време. Това не мога да разбера на немеца как така е решил точно под краката на шофьора да го сложи, но като се позамисля - кой ти е предполагал (тогава), че тази кола ще се движи още след 12 години :mrgreen: Успех с интервенцията и дано информацията ми ти е била полезна.
Поздрави!

Върни се в “Passat”