Пасат В5 – предница
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат В5 – предница
Здравейте,имам проблем с предницата на Пасат В5.Някои може ли да ми каже дали втулките на носачите са сменяеми или трябва да се купува целия носач.Става вьпрос за горните,защото една втулка струва 7лв а цял носач 100лв.Като се има в предвид че са 4 на клело и ми става лошо.Сьщо ми се появи и едно тропане в дясното колело когато минавам с малка скорост през неравности.Ходих на сервиз казаха че било тампон на амортисьора горен.Ако някои се е збльсквал с подобни проблеми ще му бьда благодарен да даде някои сьвет. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат В5 – предница
Не вярвам да няма една камара теми по тоя въпрос,но в Казанлък ги правят нови носачите,потърси малко инфо.А тея митове за предница от 1000лв много отдавна изчезнаха,един пълен комплект окачване с биелетки е 300лв
- gencho84
- Автомобил:
- Двигател:
150 кс написа:Не вярвам да няма една камара теми по тоя въпрос,но в Казанлък ги правят нови носачите,потърси малко инфо.А тея митове за предница от 1000лв много отдавна изчезнаха,един пълен комплект окачване с биелетки е 300лв
И ги сменявяш носачите всеки сезон

gencho84 написа:150 кс написа:Не вярвам да няма една камара теми по тоя въпрос,но в Казанлък ги правят нови носачите,потърси малко инфо.А тея митове за предница от 1000лв много отдавна изчезнаха,един пълен комплект окачване с биелетки е 300лв
И ги сменявяш носачите всеки сезон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това също е голям мит.
Карал ли си с такива, колко са изкарали?
Мой приятел си взе от колегата от Ауди форума, доста време вече ги търкаля по най-големите дупки в София и са си здрави.
- gencho84
- Автомобил:
- Двигател:
Есента смених само един кормилен накраиник и сложих от въпросните АТЕС и преди два дни пак го смених
.Всички останали части по предницата са ми оригиналните и не са трепнали.Колата ми е на 155000К сам си я докарах от немско и си я купих от един дедко.Сам си направи извода.Сега моя маистор ми сложи некав с 6тампа на ауди фв срещо 65 лв и стенд 25 и предницата е бетонарка

-
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:gencho84 написа:150 кс написа:Не вярвам да няма една камара теми по тоя въпрос,но в Казанлък ги правят нови носачите,потърси малко инфо.А тея митове за предница от 1000лв много отдавна изчезнаха,един пълен комплект окачване с биелетки е 300лв
![]()
![]()
![]()
![]()
Това също е голям мит.
Мой приятел си взе от колегата от Ауди форума, доста време вече ги търкаля по най-големите дупки в София и са си здрави.
Не съм карал,но имам познати които лъзгат вече по 20000км и нямат забележки освен биелетки
-
- Автомобил:
- Двигател:
150 кс написа:K написа:gencho84 написа:150 кс написа:Не вярвам да няма една камара теми по тоя въпрос,но в Казанлък ги правят нови носачите,потърси малко инфо.А тея митове за предница от 1000лв много отдавна изчезнаха,един пълен комплект окачване с биелетки е 300лв
![]()
![]()
![]()
![]()
Това също е голям мит.
Не съм карал,но имам познати които лъзгат вече по 20000км и нямат забележки освен биелетки
И 20к км много ли е? При мен например 1 гдодина. Ако ги сменяш всяка година кое му е евтиното?
- Svetlin_SP
- Автомобил:
- Двигател:
До колегата със ЗАПИТВАНЕТО!
И аз скоро се сблъсках с този проблем и в сервиза ми казаха , че тампоните които се предлагат от различните фирми имат макар и малка но имат разлика в големината си , пак казвам малка(която може да я има , може и да я няма).
Та ме посъветваха за да си нямам проблеми с "новите" тампони , най-добре да си сменя носача. Така и направих и проблеми нямам. Може и да не съм взел правилното решение откъм финансова гледна точка , но пък получих решение на проблема.
И аз скоро се сблъсках с този проблем и в сервиза ми казаха , че тампоните които се предлагат от различните фирми имат макар и малка но имат разлика в големината си , пак казвам малка(която може да я има , може и да я няма).
Та ме посъветваха за да си нямам проблеми с "новите" тампони , най-добре да си сменя носача. Така и направих и проблеми нямам. Може и да не съм взел правилното решение откъм финансова гледна точка , но пък получих решение на проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега като гледам караш Форд и не вярвам да не даваш 3-4 пъти повече пари за консумативи от цената която съм казал,който иска предница без пари да си купи Голф 2 и да кара за без пари
п.с.Точно пък човек който кара Форд не може да казва,че излиза скъпо да караш Пасат 5 или А4 заради една предница,всяка кола си има недостатъци,а и едно е да караш 20к по магистала,а друго в града,зависи от стила на каране и т.н.Моето комби а4 дойде от Германия 2007 и досега имам 35000км и нито една забележка по окачването,дори съм пукал на два пъти джанти.
п.с.Точно пък човек който кара Форд не може да казва,че излиза скъпо да караш Пасат 5 или А4 заради една предница,всяка кола си има недостатъци,а и едно е да караш 20к по магистала,а друго в града,зависи от стила на каране и т.н.Моето комби а4 дойде от Германия 2007 и досега имам 35000км и нито една забележка по окачването,дори съм пукал на два пъти джанти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
150 кс написа:Колега като гледам караш Форд и не вярвам да не даваш 3-4 пъти повече пари за консумативи от цената която съм казал,който иска предница без пари да си купи Голф 2 и да кара за без пари
Ами колега за 80к км само накладки и свещи по един път. Това ако е много ...

П.С. имал съм и ФВ-та. Даже още имам едно.