Някакъв проблем се появи с колата, преди 3 седмици си взех една каса и усилвател. От тогава от време нащо колата прекъсва. Оборотите играят от 1000 като на моменти дори почти ще загасне, понякога и гасне. Няма значение дали е загряла или не, но по-скоро го прави като е загряла. Дори като я изфорсирам оше повече се засилва проблема. Мислех че нещо е запушена от някакъв гаден бензин. Сложих добавка за прочистване на дузите, но пак не се оправи. Проблема не го прави постоянно а само от време на време.
Има ли вариант това да е от нещо свързано с музиката, не виждам логика в това но все пак да питам. Другото, което е съмнявам е свещите, да не някоя да прави проблем.
Приемам всякакви идеи.
Колата е Пасат 1988г. двигателя е 1.8 RP 90 кс.

Прекъсване на колата
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Re: Прекъсване на колата
Колега, имал съм този проблем и съм сигурен,че не е свързан с озвучаването.Погледни си кабелите на свещите и този от бобината към делкото, наи вероятно са за смяна. Вероятно някои от тях опира в гумените съединения на охладителната система и от там дава отечка.Този проблем съм го решавал и на път.Първо изчистваш кабелите с чист парцал и по някакъв начин ги дистанцираш от маркучите да не се допират.Аз например отрязах дъното на една пластмасова бутилка от вода, от малките, прекарах кабела, които опираше през бутилката и отново го закопчах към делкото.
Друго, погледни гумения тампон на моното ( към колектора) да не е прокъсан.
Друго, погледни гумения тампон на моното ( към колектора) да не е прокъсан.