Откраднаха ми лявото странично огледало. Струва ли си да търся втора употреба или е по-добре да си поръчам ново. Автомобилът е Passat-1,8 , бензин, 1999 г.
Ако някой продава такова да сподели. Гигов от Бургас
Огледала за Passat 1,8 1999 г.
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Огледала за Passat 1,8 1999 г.
Има ги много по моргите, по-добре не давай излишни пари за ново.
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Здравей колега цялото огледало ли ти го откраднаха или само стъклото са свалили и са ти оставили само външната основа.Виж разходи се по автоморгите и си потърси друго огледало на добра цена,че и тези по автоморгите са зависи на какви попаднеш и колко са гладни.Ако ти го няма само стъклото си купуваш само стъкло само,че рядко по автоморгите някои да се навие да ти продаде само стъклото тъи като после вика как ще продам останалата част от огледалото иначе наскоро на брат ми един приятел си купува само стъкло чисто ново на цена 30лв. от някакъв магазин за авточасти.Брат ми ги имаше и двете стъкла за лявото и дясно огледало и то оригинални но ги продаде.Успех в разрешаването на проблема.
- rosen75
- Автомобил:
- Двигател:
ggigov написа:Откраднаха ми лявото странично огледало. Струва ли си да търся втора употреба или е по-добре да си поръчам ново. Автомобилът е Passat-1,8 , бензин, 1999 г.
Ако някой продава такова да сподели. Гигов от Бургас
и на мен ми го изстръгнаха цялото колега,взех си от една морга за 40лв. ел.с подгряване,само че сам с Б4.излезе здраво