Огледала за Passat 1,8 1999 г.

Техническа и сервизна информация за Passat
ggigov
Автомобил:
Двигател:

Огледала за Passat 1,8 1999 г.

Мнениеот ggigov » Нед 05 юни 2011 11:37

Откраднаха ми лявото странично огледало. Струва ли си да търся втора употреба или е по-добре да си поръчам ново. Автомобилът е Passat-1,8 , бензин, 1999 г.
Ако някой продава такова да сподели. Гигов от Бургас

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Огледала за Passat 1,8 1999 г.

Мнениеот dancing_niki » Нед 05 юни 2011 13:43

Има ги много по моргите, по-добре не давай излишни пари за ново.

Потребителски аватар
volodya iliev
Автомобил: Passat B5
Двигател: APT 2000 4MOTION

Мнениеот volodya iliev » Нед 05 юни 2011 14:49

Здравей колега цялото огледало ли ти го откраднаха или само стъклото са свалили и са ти оставили само външната основа.Виж разходи се по автоморгите и си потърси друго огледало на добра цена,че и тези по автоморгите са зависи на какви попаднеш и колко са гладни.Ако ти го няма само стъклото си купуваш само стъкло само,че рядко по автоморгите някои да се навие да ти продаде само стъклото тъи като после вика как ще продам останалата част от огледалото иначе наскоро на брат ми един приятел си купува само стъкло чисто ново на цена 30лв. от някакъв магазин за авточасти.Брат ми ги имаше и двете стъкла за лявото и дясно огледало и то оригинални но ги продаде.Успех в разрешаването на проблема.

Потребителски аватар
rosen75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen75 » Нед 05 юни 2011 18:23

ggigov написа:Откраднаха ми лявото странично огледало. Струва ли си да търся втора употреба или е по-добре да си поръчам ново. Автомобилът е Passat-1,8 , бензин, 1999 г.
Ако някой продава такова да сподели. Гигов от Бургас

и на мен ми го изстръгнаха цялото колега,взех си от една морга за 40лв. ел.с подгряване,само че сам с Б4.излезе здраво :Mr Green Fun зависи на какви продавачи ще попаднеш,ако ти дадат да го пробваш. не вярвам твоето да е много по-скъпо (от автоморга ако е де)

Върни се в “Passat”