Искам да попитам какви са крушките в таблото на пасат б5 за да се сменят синьо и зелено ако не се лъжа и самата крушка ли свети в цвят или циферблатите го правят
mod edit: dobrin

Подсветка на табло на Пасат Б5
- jim_bings
- Автомобил:
- Двигател:
ре
а какво представляват тези смд диоди ако може снимка на тях и каква е разлика между лед диодите и обикновените свето диоди
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
jim_bings написа:а какво представляват тези смд диоди ако може снимка на тях и каква е разлика между лед диодите и обикновените свето диоди
Снимка нямам сори, ми едни малки са миниатюрни, с квадратна форма и са яркосветещи, с по-слаба светлина, различни са.Крачетата им са разположени симетрично от двете страни и се запояват с голям зор.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Re: ре
jim_bings написа:а какво представляват тези смд диоди ако може снимка на тях и каква е разлика между лед диодите и обикновените свето диоди
На мен не ми работи осветлението, т.е работи но когато си поиска. Всички останали уреди по таблото работят. Не мога да разбера къде е проблема: в ключа за фаровете, в ключа за регулиране на осветеността или в бушона. А може би е другаде?
Vladko написа:...ще рече че твоя или е 96 или е макс 97 до 9месец. или ти е сменяно таблото-обаче на тези със зелената подсветка май всичко им светеше зеленои джойстика за управление на огледалата им е различен-един плосък е не е с изпъкнало лостче за управление.
ами джойстика за управление е плосък да, но колата се води 98 година това вече със сигурност го знам

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От колата се води еди коя си година до колата е таква година има разлика-например че на автотърговците никога не им е било проблем да изкарат някоя кола година или две по нова (говоря документално) и отделно завода производител започва моделната година по рано и в шасито залага буква кореспондираща на следващата календарна година
Погледни си 10буква шаси(ако искаш я напиши тук) и си погледни коя цифра(6,7,8?) е на стъклата.

- COOLENSKI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подсветка на табло на Пасат Б5
Колеги отклонихте се от темата.
.. и аз съм с Б5 97 с зелено осветление, ако се помъча и разбия таблото физически възможно ли е да се смени със син и червен цвят като на Б5.5

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Подсветка на табло на Пасат Б5
Амииии... принципно не е невъзможно... Ама са толова светодиодчета, чее...
Прдполагам, че дори такъв дивак като мен няма да седне да си го прави!

Прдполагам, че дори такъв дивак като мен няма да седне да си го прави!