Здравейте,
Имам проблеми с ключа при запалването, и след всичко, което прочетох във форума, стигнах до извода, че проблема е в клемореда. Но никъде не пише как се сваля. Попаднах и във един форум на Ауди и там един човек обяснява как се сваля на Ауди 80 и че се сваля волана. Та при В5 сваля ли се волана, защото имам подозрение че се сваля, понеже откакто съм купил колата, волана седи на криво като карам направо и да не би да е свалян преди и да е сложен не както трябва. И ако се сваля волана, как да избегна да не ми се отвори еърбег-а като свалям волана?
Евентуално някой да знае цена за нов клеморед за В5 97г?
И ако реша да сложа бутон за запалване, трябва ли и някво реле или съпротивление нещо,или директно бутона?
Благодаря предварително.
Как се сваля клемореда на В5
- theroadtozion
- Автомобил: VW Passat B5 1997
- Двигател: ADR
Как се сваля клемореда на В5
Последна промяна от theroadtozion на Вто 21 юни 2011 23:44, променено общо 2 пъти.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се сваля клемореда ма В5
сваля се волана и ел. пакета с двете ръчки;желателно е да откачиш клемата на акумулатора ако нямаш ваг програмата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се сваля клемореда на В5
може и без да сваля волана само трябва да си по сръчен има две болтчета отсрани на волана се развиват и едно от долу на капака,леко дръпваш капак от ляво и с една тънка права отверка развиваш винтовете на клемата и тя излиза