Маниаци искам да попитам , ако някой има идея да даде малко акъл ! Мигачите ми изчезнаха, заедно с авариините светлини, а когато заключвам колата с дистанционното на алармата - те светват !
Гледах бушоните - здрави са , откачвах клемата на акумулатора /да рестартирам компютъра/ - не стана !
Някакви идей ? В краен случай ако до понеделник не си я оправя сам - ще я карам на доктор ;( !
Колата е Пасат 4 - 3В (Б5) 98г.

Мигачите ми изчезнаха ??? Б5 98 г.
- Tsvetanov_tsvetan
- Автомобил: VW Passat 3B2 - 4
- Двигател: AEB 1998
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мигачите ми изчезнаха ???
Колега колата е 3В или б5!
Aко копчето на аварийните е към лоста за мигачите т.е. зад волана както на б3,б4,голф и т.н. предполагам че от там е проблема щом нямаш мигачи и аварийни.А алармата мисля че е отделно свързана към светлините,затова като я включваш работят.
- Tsvetanov_tsvetan
Аварииките са ми до CDто - не са зад волана ! А за поправката - 3В е !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега от копчето на аварийките е, то играе ролята и на реле за мигачите. Купи си ново от Ауто+, не търси по моргите, защото цената не е висока.Някъде от порядъка на 20-30 лева.
И аз имах същия проблем.Оказа се релето на мигачите,което е бутона за аварийни светлини!
- Tsvetanov_tsvetan
Re: Мигачите ми изчезнаха ??? Б5 98 г.
Благодаря колеги - действам ! Тогава значи - алармата не е вързана през това реле !
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами не е,тя подава директен импулс към крушките след релето,защото измигват по различен начин,когато мигаш от алармата и когато мигат от релето за тях 
Алармата вътре си има две свои си реленца,които си размигват крушките според режимите на алармата

Алармата вътре си има две свои си реленца,които си размигват крушките според режимите на алармата

-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Аз не съм от много вещите но и на мен ми се е случвало това. На три пъти релето сякаш ми залепва и изчезват аварийни и мигачи. И трите пъти малко грубо го пляснах копчето и се оправи. Вече няколко месеца не съм имал проблеми. Въпреки това е явно че има проблем но на мен не ми се занимава.
Поздрави!
Поздрави!