Здравейте!
Днес сутринта колата ми (Пасат Б4 96г. 1,9ТДИ) изгасна на един светофар.Предполагам че проблема е в контактния ключ, тъй като когато дам на контакт и понякога се налага да врътна още малко надясно докато светнат лампите.А вчера и онзи ден по веднъж ми изгасна колата, а след днешното гаснене не можах да я задържа запалена(паля и като пусна ключа гасне-няма контакт,пусках бавничко ама пак не става).Та молбата ми е да ми кажете къде да отида във Варна за подмяна на клемореда, тъй като моя майстор не е в града за седмица, а колата ми трябва.
Благодаря предварително!

Дайте насока за подмяна клеморед на ключа за запалване Варна
Re: Дайте насока за подмяна клеморед на ключа за запалване Варна
Колега, обади се на този телефон 0888782307. Успех с разрешаване на проблема.
Re: Дайте насока за подмяна клеморед на ключа за запалване Варна
До майстора отидох на ход ама с едната ръка държах ключа да не се върне напълно след запалването!
Сервиза им е на площадчето където се срещат ул.П.Медникаров, Хр. Македонски, Г.Вайганд.Майстора по ел. часта е Нено 0898835909 - 30лв. труд 16лв. клеморед+4лв доставката от магазина.Така за 50 кинта си взех колата готова час след като я оставих!
Сервиза им е на площадчето където се срещат ул.П.Медникаров, Хр. Македонски, Г.Вайганд.Майстора по ел. часта е Нено 0898835909 - 30лв. труд 16лв. клеморед+4лв доставката от магазина.Така за 50 кинта си взех колата готова час след като я оставих!