Странно чукане идващо от към предна дясна гума?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Странно чукане идващо от към предна дясна гума?
Здравейте от около 3 седмици имам пасат B5,5 2002г. 1,9TDI 131hp, започна да се чува странно чукане (все едно нещо се опъва или разстяга), проявява се най силно при тръгване, понякога се чува и при спиране, забелязва се когато мина и през някой дупка, но много по малко. Чукането се усилва и то значително за последната една седмица, днес я носих на маистор каза ми че носачите са добре както и другите щанги по предницата че нямат луфт. каза че има лек луфт в полуоската но не мисли че тоя звук е от нея. Каретата не тракат при завой. Не разбирам още и съм начинаещ от към автомобилите, но като инженер
лично на мен ми прилича на нещо разхлабено за да се увеличава толкова бързо този шум. Да имате някакви идей, какво може да е това хлопане и някакво предложение за решението му?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странно чукане идващо от към предна дясна гума?
Вътрешно каре или кормилна рейка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странно чукане идващо от към предна дясна гума?
И майстора спомена че се съмнява в това вътрешното каре. А кормилния накрайник не зная какво представлява.
А ориентировъчно можете ли да ми кажете колко ще ми струва това каренце вътрешното и дали мога да карам така още известно време че сега малко съм кът с парите. 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA