бих искал да споделя с вас какво ми се случи това лято с новият/стар PASSAT B4

Та значи, радвам се аз на новата си придобивка, чопля я от тук - от там, и по едно време както си седя ВЪТРЕ (без клчючовете!!!) взех че заключих вратите (с копчето на шофьорската врата). След това отключих и отново заключих само дясната врата (с нейното си копче). До тук добре ... порадвах се още малко и реших да изляза, но ... странна работа ... вратите не искат да се отключат! Пробвах да отключа с копчето на шофьорската врата, но компресора се включи и го дръпна надолу. Същото се случи и с останалите врати - дори да успеех да се преборя със компресора за заключване за малко (копчетата са доста неудобни за яко дърпане нагоре), то не можех да отворя вратата с дръжката. През багажника също не става, защото от вътре не се отваря. МНОГО ГАДНА СИТУАЦИЯ, особено поради факта че беше август месец, по обяд, и колата беше на слънце. Добре че стъклата бяха открехнати 1-2 см, та влизаше въздух. Иначе щеше да се мре (или да чупя прозорци). Резултата след 45 минутна борба беше НУЛЕВ - не можех да се измъкна от колата!!! След това дойде жена ми и ми отвори с ключа (тя много се смя

В последствие се опитах да постигна същия ефект (вече с ключовете в джоба), но успях чак след МНОГО щракане на заключвалките на вратите. Не съм сигурен дали причината за това е bug някъде в логиката дето управлява вратите или в алармата (която също управлява заключването), но вече имам едно наум. Особено когато пускам сина ми да си играе вътре.
Не знам дали ви се е случвала такава щуротия, но бъдете внимателни. Добре е ключовете винаги да са в джоба ви. От друга страна, това може да бъде ОПАСНО за деца оставени да си играят в колата (особено на слънце при затворени прозорци), така че: ВНИМАВАЙТЕ!!!