Колеги ще сменям сегменти на пасат б3 1.8ми РП. 89г
Да ви питам какви сегменти да избера като марка или да вземам каквито дойдат ?
И ако може Ориентировъчна цена ?

Сегменти за Пасат Б3 (какви?)
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сегменти за Пасат Б3 (какви?)
Оригиналните са Колбеншмидт,ама аз лично не мисля,че са много качествени вече,защото не знам дали някой тук знае,но Тойота имаха една партида коли с проблем по сегментите и моторите им горяха 2 тона масло...тези са именно със сегменти Колбеншмидт,заради което после спират да купуват от тях.
Съответно ако приемем,че са качествени - колбеншмидт.Иначе Goetze не са никак лоши и съм слагал и стават.

Съответно ако приемем,че са качествени - колбеншмидт.Иначе Goetze не са никак лоши и съм слагал и стават.

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Аз си купувах за Аудито Kolbenschmidt и съм доволен! 

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Goetze на 2 от колите съм монтирал такива още живеят, едните 100-тина хил.другите малко по-малко на служебна Т3-ка сложихме Kolbenschmidt и те изкараха почти 100к.ама за съжаление тя изгоря.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
То там е малко като при 'талянските дизели,въпрос на бройка.Някои карат много,други карат много малко. Общо взето марката се слави с много добро име,но и с много ментета особено по нашенския пазар.Поради тази причина и много отрицателните отзиви от приятелчето в ТМ Ауто за тях,предпочитам да се доверя на Geotze-то,понеже сегменти не се сменят всеки ден за "здрасти" и ако се окажат кофти,да ги сменим със следващите за 5 минути и газ...