Проблем с централно на багажника на В4
- passat 1.8 adz
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с централно на багажника на В4
Колата е Пасат 1995. Имам централно на 4-те врати, свързано с алармата, но нямам на багажника. Оказа се, че за да се сложи и на багажника, трябвало ключалката да е по-различна от тази, която е при мен. Да знаете къде да търся такава (на Симеон вече ходих, но не намерих).
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
колега в една автоморга има (или имаше допреди 3 седмици) една ударена Б4-ка комби, не знам дали е имала централно или не. моргата се намира на пътя за дружба2, слизаш от цариградско шосе за дружба, пускаш се по баира и на първия светофар си надясно за дружба2, моргата е на 200м след сфетофара. Ако ти е далеч утре вечер като се прибирам от работа мога да се отбия да проверя има ли няма ли
- passat 1.8 adz
- Автомобил:
- Двигател:
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
колеги, и при мен не работеше тая пущина, когато взех колата. имаше счупване на заключващия механизъм отвътре, който сякаш нарочно е изработен от цам. наистина нов механизъм струва към 120 лв., аз поне по морги не успях да открия (казаха ми че има разлика за седан и комби). но има по-евтино и не чак толкова лошо решение на въпроса - на мен ми монтираха ел. двигателче като тези за централно заключване и с леко преработване на щангите, дето отварят / затварят, нещата си дойдоха на място. сега имам бутон в близост до конзолата на волана, с който отварям, а също така мога да отворя багажника и с един бутон от дистанционното на алармата. малко е странно и изисква време да му свикнеш, ама работи безотказно вече година и нещо.