проблем палене

Техническа и сервизна информация за Passat
peter10
Автомобил:
Двигател:

проблем палене

Мнениеот peter10 » Вто 12 юли 2011 12:33

здравейте колеги! извинявам, се че питам но имам следния проблем - пасата б5 си палеше нормално но от вчера не ще. Съмнявам се, че е проблема в чипа на ключа - мига жълтата лампа с ключ и колата гасне почти веднага 2 сек. може ли да се е износил ключа и да се задейства защита против. Какво да направя ....?

bokoreal
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем палене

Мнениеот bokoreal » Пет 15 юли 2011 13:12

Патих я и аз с едно пасатче ей така,и се оказа че ключът си е изгубил настройките и електрониката не го разпознава .. и те така,донесоха резервният ключ и колата си заработи перфектно.Само предполагам има и по компетентни от мен -да казват.дано съм помогнал.

topihari
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем палене

Мнениеот topihari » Нед 17 юли 2011 19:41

здравейте.имах наскоро леко подобен случай.вървим към колата с жената,натискам бутона за отключване на колата,но в същото време жената бърза да отваря и дръпна дръжката преди да е отключило централното.в първия момент не ми направи нищо впечатление.после давам контакт с ключа ,паля колата и след секунда тя си гасне сама.и така още два пъти.после забелязах,че като подам контакт мига лампичката с ключа.тогава се сетих нещо.извадих ключа и натиснах един път бутона за отключване от дистанционното.ключалките на задните врати изщракаха и после си запали колата нормално.

Върни се в “Passat”