:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

пасат б4 2Е влизат газове в купето

Техническа и сервизна информация за Passat
borkonikoloff
Автомобил: vw passat b4
Двигател: 2E 115кс

пасат б4 2Е влизат газове в купето

Мнениеот borkonikoloff » Пон 19 дек 2016 7:30

колеги много странен проблем имам и нз от къде и какво може да е...когато карам извън града и си отворя леко прозореца влизат изгорели газове в купето и не се трае...като са затворени и си пусна вентилацията проблеми няма..чист въздух дет се вика...проверявахме колекторите нямат спукано или дупки...генерацията е нова и скоро ходих на проверка, човека каза всичко си е ок... Имам съмнения дали може да го завихря отзад при положение че тръбата след последното гърне е закривена надолу и не излиза от бронята а е една идея навътре(стандартно както е б4 купето)...?? Отдолу колата си е напълно здрава, но дори ако не беше и при затворени прозорци щеше да мирише...Някой ако има идея какво може да е да пише че да се реши този проблем...И това е от когато съм я взел но не отварям прозорците или мн рядко, карам на клима. Благодаря все пак!

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Re: пасат б4 2Е влизат газове в купето

Мнениеот slaveiko67 » Пон 19 дек 2016 8:11

Здравей,колега!
Според мен имаш проблем с уплътняването на задния капак или от някъде се е отворила някоя тапа по пода в багажника или около него/в задната част на колата/.При мен се получава подобен ефект,когато не е затворена петата врата и отворя леко някой от предните прозорци...

Върни се в “Passat”