Сменени са сегменти,биелни лагери водачи на клапаните,гумички и тн квото трябва.
Нормално ли е колата да малее и да няма така ряз както преди да се разглоби мотора,докато се напаснат сегментите?Колата не пуши засега минати са едва 10км.

Въпрос след смяна на сегменти
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Въпрос след смяна на сегменти
Цъ! Не трябва, ама ти не трябва да го разбираш!
Трябва колата да си върви нормално, да не трака, да не пуши, да не харчи масло и антифриз.
А ти не трябва да я напъваш, защото в момента има доста неща, които трябва да се напаснат и всяко напъване е силно противопоказно.
Провери пак центровката на ремъци и запалване.

Трябва колата да си върви нормално, да не трака, да не пуши, да не харчи масло и антифриз.
А ти не трябва да я напъваш, защото в момента има доста неща, които трябва да се напаснат и всяко напъване е силно противопоказно.
Провери пак центровката на ремъци и запалване.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Променено зацепване на спомагателния вал, оттам променена центровка на запалване.
muns61 написа:Променено зацепване на спомагателния вал, оттам променена центровка на запалване.

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
ще си поиграя с делкото и ще пиша,мисля че иска малко аванс.ПП всеки път щом ми бутат ангренажа все се налага да слагам корекции от делкото,кво го правят ,как го целят незнам.Може ли от смяна на свещи да се получи също,че замених предишните уж с едни по-малко износени дето ги държах за резерва.
знам че не трябва да се напъва 3000-3500макс 1000км
знам че не трябва да се напъва 3000-3500макс 1000км
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
днес завъртях делото 1ммобратно на часовниковата стрелка и ралтата се пооправи.