компютър от Б4-АБС на Б3-АБС
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
компютър от Б4-АБС на Б3-АБС
Та възможна ли е интервенциятада взема компютър от Б4-АБС и да го плесна на Б3-АБС,понеже ба моя Б3 не е от най приказливите ,а искам да си разговарям с него посредством необходимия за целта хардуер и софтуер.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: компютър от Б4-АБС на Б3-АБС
В момента се сещам само за ралика,че при Б4 има и имобилайзер! Не знам,обаче какво толкова се надяваш да видиш в по-вече!Общо взето за мен упражнението не е много оправдано!
П.П Аз съм с АДЗ и виждам само 5 канала!
П.П Аз съм с АДЗ и виждам само 5 канала!
-
ми при мен е само канал 00 и трябва да го разчитам с помоща на таблица,а на Б4-ката си излизат поне основните данни
температури на вода,и засмукван въздух;колко време е отворена дюзата;как мести центровката в различните режими;и много други неща които представляват интерес и ще са отправна точка за някои корекции
температури на вода,и засмукван въздух;колко време е отворена дюзата;как мести центровката в различните режими;и много други неща които представляват интерес и ще са отправна точка за някои корекции
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Приятел и колега от форума направи тая интервенция обаче със еку на 2Е. За целта обаче подмени и двигателната инсталация със такава като за "приказливо" еку.
-
и аз си мисля ,че без преправяне на инсталацията няма да мине ,но си мисля ,че в повече е инсталацията за ОБД буксата понеже двата са напълно идентични под капака.