Здравейте колеги,
Може би темата не е за тук и ако е така нека ме извинят модераторите.
Разбиха ми ключалката на шофьорската врата, преди няколко дни, като бяха повредили и бравата. Когато отидох при застрахователя, ме уведомиха, че ще я заведат като щета, но трябва да им я занеса повредената. Тъй като аз си отстраних проблема, си търся неработеща такава, за да я занеса на застрахователя. Дето се казва и ще почерпя по случая.
Моля оставяйте съобщения на ЛС.
Благодаря предварително.

Търся неработеща брава за B5
Re: Търся неработеща брава за B5
не се сдържах , и ще отговоря на написаното така- аз ли оглупявам или сънувам някой нещо да си е възстановил от застраховател?!ако имам веднага бих ти пратил не една , а две ! и да им съдереш кожите ,но уви........ .не се сдържах просто.........
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Брави нямам. Имам само дръжки... И то в отлично състояние...
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
rudoni написа:не се сдържах , и ще отговоря на написаното така- аз ли оглупявам или сънувам някой нещо да си е възстановил от застраховател?!ако имам веднага бих ти пратил не една , а две ! и да им съдереш кожите ,но уви........ .не се сдържах просто.........
Не те разбрах много добре какво имаш предвид

не съм имал скоро(и да не ми се налага) работа със застраховател и за това се учудих много и както писах не се сдържах да коментирам,за което се извинявам за спама!
Последно избутана от kirhadj на Сря 24 авг 2011 15:53.