Не ми изключва задна скорост!!!

Техническа и сервизна информация за Passat
SEVERINOV
Автомобил:
Двигател:

Не ми изключва задна скорост!!!

Мнениеот SEVERINOV » Чет 01 сеп 2011 11:32

След като карам на задна скорост и дам лоста на свободна при отпускане на съединителя колата или тръгва назад или се чува ужасно щракане в скоростите. Ако пък включа директно на първа скорост от задна чукането в скоростите на пасата е задължително. Иначе предните предавки после влизат без никакъв проблем, докъто не се наложи да дам задна, явно там е проблема. Смених съединител и горна помпа на съединителя - ефект нулев. Помагайте моля Ви!!!

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Re: Не ми изключва задна скорост!!!

Мнениеот vasilb » Чет 01 сеп 2011 13:12

Избутването на теми в този раздел не е разрешено! Съединителят и помпата нямат нищо общо с превключването на скоростите. Може би е до регулиране на жила, но по-добре иди в оторизиран сервиз на VW и ще ти кажат какво е, колко ще ти струва, а ти ще си прецениш. Кварталният може да знае, но може и да не знае и ще започне с проба-грешка, което влияе върху джоба ти! И аз имах подобен проблем със задната и започнаха да ми развиват едни цифри ... отидох в ХААС и човека каза - Нормално е, и на нови коли понякога става така, а да не говорим за 20 годишна! ... и си свиркам! :wink:

Върни се в “Passat”