Проблем с задната чистачка
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с задната чистачка
Проблема е следния - при натискане на лостчето чистачката трябва да работи на интервали а моята прави един оборот и спира и ако искам да работи трябва пак да натисна - и пак един оборот и спира. Явно нещо реленце ли се е скапало незнам.... Някои да каже каде е това реле???
Колега,
Задната чистачка има 2 режима на работа.
1. При кратко натискане на лостчето напред се включва прекъснатия режим.
2. При по-продължително задържане на лостчето напред се включва непрекъснат режим за кратко време.
ЗА ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ ПЪРВИЯ ИЛИ ВТОРИЯ РЕЖИМ СЕ НАТИСКА КРАТКО ЛОСТЧЕТО НАПРЕД ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА НА ЧИСТАЧКАТА.
Успехи
Задната чистачка има 2 режима на работа.
1. При кратко натискане на лостчето напред се включва прекъснатия режим.
2. При по-продължително задържане на лостчето напред се включва непрекъснат режим за кратко време.
ЗА ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ ПЪРВИЯ ИЛИ ВТОРИЯ РЕЖИМ СЕ НАТИСКА КРАТКО ЛОСТЧЕТО НАПРЕД ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА НА ЧИСТАЧКАТА.
Успехи
Проблем със задната чистачка
Здрасти,
То и аз имам същия проблем със задната чистачка, така че ако си решил твоя досега - да ми кажеш.
То и аз имам същия проблем със задната чистачка, така че ако си решил твоя досега - да ми кажеш.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
MobilLife написа:Знае ле някои каде е това скапано реле?
Здравей колега

При мен това е реле №19.

Само ще допълня dms1:
при по-продължително задържане на лостчето, трябва да пръска и чистачна течност.
Браво за последниа пост к22. Спокойствие и силна храна му е майката.
Простете за офф-а.
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:MobilLife написа: Това реле 19 може да е и с номер 99 - по "умно " е от другото
Колега, двете релета само по това ли се различават?
Иначе казано: Мога ли да си изтръгна моето 19 и да бучна 99 на същия цокъл, без преправяния?
Има разлика но немога да ти кажа каква - аз лично си взех втора употреба 99 щото и моето бе такова а не ми бачкаше задната като хората....Аиначе мисля че трябва да са заменяеми - много си далече иначе да ти дам да пробваш. Иди в някоя морга и експериментирай - ако бачка ....
Ааа и колегата Канев както каза имаше някаква тема май точно по този въпрос - ма нямам спомени каде беше....