Съединител за 2Е

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Съединител за 2Е

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 09 окт 2006 18:38

Колеги извинявам се предварително за темата ако подразни някой ,но въпреки тов аще я пусна.
Проблема е следния:вчера се прибирам от провинцията и на първия светофар на Ботевградско ми направи впечатление че трудно включва скорстите колицата, и се почна едно едвам едвам включване на сички скорости,направо ми стана чудно така изведнъж,даже на един светофар едвам включихкато изнервих доста шофьори,а те се скасаха да свиркат и псуват ама кво да праа аде :cry: :37: .
Днес ходих да видя да не би да е жило или някоя помпа ,ама ме зарадваха че сичко си е О'к,а съединителя е за смяна :weep: :screwy :No Така ли е незнам ,но съм склонен да повярвам :dontknow: ,Вие какво мислите по въпроса.
Искам и да питам на какви марки да наблегна,цени и разбира се колко струва смяната на съединител к-т :oops:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 09 окт 2006 19:01

Ремонтен комплект LUK /дискове и лагер/ е около 240-250 лв. Труд зависи, при мен около 80 лв.

Педала как е, мек, твърд, на незапалена кола как влизат скоростите, има ли буксуване и т.н., като включиш на скорост къде отлепя съединителя.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 09 окт 2006 20:00

°niksi° написа:Ремонтен комплект LUK /дискове и лагер/ е около 240-250 лв. Труд зависи, при мен около 80 лв.

Педала как е, мек, твърд, на незапалена кола как влизат скоростите, има ли буксуване и т.н., като включиш на скорост къде отлепя съединителя.

Значи почвам по ред:
1.Педала е твърд и доста
2.На незапалена кола от начало влизат трудно ,но като включиш 5-6 пъти да раздвижиш лоста добре
3.Буксуване няма-пробвал съм я на трета или н аръчн аколицата си придърпва и гасне.
4.Като запаля съединителя си отделя някъде на средата ми се струва,а може и малко по надолу от средата.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 09 окт 2006 21:43

MITKO_DVD написа:Значи почвам по ред:
1.Педала е твърд и доста
....

За мене /поне така дистанционно/ е заминал притискателния диск.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 11 окт 2006 22:59

Нека някой които има права да заключи темата :lock:

Върни се в “Passat”