VW Passat 1.6

Техническа и сервизна информация за Passat
darkhunt3r
Автомобил: Golf IV V5
Двигател: AGZ

VW Passat 1.6

Мнениеот darkhunt3r » Съб 17 сеп 2011 15:06

Здравейте имам пасат 1.6, 75 коня, 90г. всички части са сменени без двигател, но днеска както я карах изгасна смених свещите но пак е същото и на газ и на бензин като пробвам да запаля на стартер върти и е все едно запаленa но глъхне като погледна свещите отново не са бели а зацапани,няма вода в маслото всичко проверих и не знам какъв може да е проблема.

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: VW Passat 1.6

Мнениеот Stenly » Съб 17 сеп 2011 19:52

Недостиг на гориво,комутатор,датчик на хол,бобина,кабели,дист.капачка,палец и какво ли не още ... обърни внимание на тези части... но с това описание дето си дал само боб хвърляме... дай повече инфо за мотора кога как го прави пали ли не пали ли и прочие..

darkhunt3r
Автомобил: Golf IV V5
Двигател: AGZ

Re: VW Passat 1.6

Мнениеот darkhunt3r » Сря 21 сеп 2011 12:51

Колата вече работи принудително впръсках бензин смених кабели и потръгна, проблема би трябвало да е бил при смяна от газ на бензин все пак толкова годишна кола и всичко да сменя все същото ще е благодаря все пак надявам се да не дава проблеми отново :)

Послепис:Иначе ако не си разбрал преди проблема ми беше че все едно беше като блокирана.. можеше да пали, но не въртеше(не се движише изобщо) всякаш ремъка се въртеше напразно.. все пак се оправи! :)

Върни се в “Passat”