Здравейте всички.Имам проблем с климатроника "HELLA"на пасат3.Всервиз казаха ,че е "отишъл" процесорът.Ако някой има идея как да намеря,моля да помогне.Моделът е :
9BG 724 961 - 10
3A0 907 044A
Благодаря предварително пичове.

Пасат3 заминал процесор на климатроник
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Re: климатроник
Здравей колега,
имам подобен мудул, но все пак кажи какво не прави или прави твоя климатроник.
имам подобен мудул, но все пак кажи какво не прави или прави твоя климатроник.
Ами.....един прекрасен ден спря да работи.Свързаха ми го директно към акумулатора,компресорът се изстудява,но толкоз.Майсторите решиха,че плюсът е прекъснат,но след това го демонтираха и провериха на компютър.Казаха,че е процесорът.Още когато взех колата,бутоните на вентилатора не работеха/нито мога да намаля,нито да усиля духалките,нито пък мога да го изключа/.Т.е бях си в непрекъснат режим на работа.Мога да сменявам температурата и дали смуче отвън или вътре.А снимката едва ли ще помогне много/един колега ми намери,но уви другия подмодел/различава се само по буксите отзад.
- vlladii
- Автомобил:
- Двигател:
Колега проблема на твоя модул според мен е някоя спойка вътре в него.Ако имаш желание мога да го отворя и погледна.
- vladidiakov
- Автомобил:
- Двигател:
Имам въпрос за климатронка на пасат б4 1996г. При запалване на двигателя, климатроника тръгва автоматично да работи /на ауто/ и трябва всеки път да го изключвам. Правиго дори и преди това ако е изключен на off при гасене и палене на колата отново климатроника тръгва на ауто. Някакви идеи???
vladidiakov написа:Имам въпрос за климатронка на пасат б4 1996г. При запалване на двигателя, климатроника тръгва автоматично да работи /на ауто/ и трябва всеки път да го изключвам. Правиго дори и преди това ако е изключен на off при гасене и палене на колата отново климатроника тръгва на ауто. Някакви идеи???
Така трябва да бъде не се притеснявай,също не се шашкай ако не можеш да си пуснеш само вентилаторите(тъпо е но просто така е решил конструктора).
-
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: APU 1999
Можеш да си изключиш компресора с бутон ECON така можеш да използваш само вентилатора.
Може, стига да има такова копче. Аз нямам 
Колега тук във форума се опитваше нещо по софтуера (така мисля) да направи за да се сдобием с бутон "econ" нямащите, но няма вест

Колега тук във форума се опитваше нещо по софтуера (така мисля) да направи за да се сдобием с бутон "econ" нямащите, но няма вест

Re: Пасат3 заминал процесор на климатроник
Купи си направо един нов (така де, втора ръка, но работещ) от някоя автоморга. 50-60 лв ще ти излезе. Няма да се занимаваш с глупости, спойки ... Според мен не си струва да се инвестира в ремонт. А и се сменя много лесно - само на една букса е закачен.