.Стават ли на пасат 93 г. комби 1,8 ми, че мойте са заминали .Амортесьорите са маслени мисля , че бяха билщейн капсуловани отгоре направо с чашката.Единствения косур че при удара отпред на голфа трябва да се изправят с 1-2 мм ушите на единия от тяхсъвместимост на амортесьори В3 93г.
-
aaaaakt
- Автомобил:
- Двигател:
съвместимост на амортесьори В3 93г.
Здравейте колеги едно питане за да не правя глупости
,приятел ми даде предни амортесьори на 3 месеца от VW голф 3 ка , който бе блъснат
.Стават ли на пасат 93 г. комби 1,8 ми, че мойте са заминали .Амортесьорите са маслени мисля , че бяха билщейн капсуловани отгоре направо с чашката.Единствения косур че при удара отпред на голфа трябва да се изправят с 1-2 мм ушите на единия от тях
.Стават ли на пасат 93 г. комби 1,8 ми, че мойте са заминали .Амортесьорите са маслени мисля , че бяха билщейн капсуловани отгоре направо с чашката.Единствения косур че при удара отпред на голфа трябва да се изправят с 1-2 мм ушите на единия от тях- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: съвместимост на амортесьори В3 93г.
Предни стават от голф но задни не пасата е с 12мм болт на задните...
-
aaaaakt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съвместимост на амортесьори В3 93г.
извинявам се питането ми бе за предните ,и предполагам , че няма да има проблем с чашката qамортесьорите са маслени BILSTEIN VTE-4714