пасат б3 - проблем със седалка
- blacklider
- Автомобил:
- Двигател:
пасат б3 - проблем със седалка
колеги най-накрая се сдобих с колата мечта пасат б3 комби(малко старичък) и още съм зелен в тази област.проблема ми е следния:пасажерската седалка се движи напред и назад сама по време на движение,ръчката за регулиране не работи!моля някой да ми обясни какво трябва да се направи в случая 

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: пасат б3 - проблем със седалка
Трябва да се наведеш под седалката и да разгледаш механизма. Най-добре е да я свалиш и малко профилактика
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
blacklider написа:колеги най-накрая се сдобих с колата мечта пасат б3 комби(малко старичък) и още съм зелен в тази област.проблема ми е следния:пасажерската седалка се движи напред и назад сама по време на движение,ръчката за регулиране не работи!моля някой да ми обясни какво трябва да се направи в случая
Най-вероятно пружината е откачена (защото ми се струва доста трудно да се счупи), не е напасната или нещо такова. Може да я оправиш на място, но в случая по-добре я изкарай (отпред има едно болтче - развива се и седалката се изкарва напред и излиза), разгледай механизма и ще разбереш къде е проблемът. При сглобяването май имаше някакъв зор с напасването на ръчката и може би затова на някого не му се е занимавало.

- blacklider
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колеги ще пробвам