Колеги допуснах една детинска грешка при смяната на тампон макферсоните , като закупих и смених само единият ,като си мислех че другият е наред. След смяната му колата започна да тегли на ляво което можеше да се очаква предвид смята само на единият.Така реших да сменя и другият та си закупих още един от същото място и пристъпих към смяната му. Проблемът обаче не изчезна и междувременно забелязах разлика м/у двата тампона, в смисъл че единият стои по високо в местата там където влизат над калниците

явно са ми дали два различни

При допитването до майстор ми бе обяснено че това не оказва значение за тегленето на страни но , след тази смяна пък колата започна и да плува по пътя а воланът стана като перце ,/при положение че преди това беше доста тежък/, върти се наляво и надясно без грам усилие , направо да те е страх да го пуснеш дори за миг, на която страна влезне в дупка натам отива

Смяната съм извършил сам в домашни условия, колата е б3 /1,800/1981г. Моля за мнения за това състояние в което е сега и решение на проблема.
Благодаря!!