Съвместимост на ключ на пасат 5.5
- jokeragd
- Автомобил:
- Двигател:
Съвместимост на ключ на пасат 5.5
Здравейте колеги,търсих във форума но не намерих тема за съвместимост на ключ на пасат 5.5.Имам само един ключ с код HL0 1KO 959 753 G на 434MHz.Намерих ключ с код HL0 1JO 959 753 AH също на 434 MHz.Може ли този ключ да се настрои на моята кола.Ако има значение колата е пасат 5.5 1.9 TDI PD 130коня
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвместимост на ключ на пасат 5.5
Аз също имам такъв проблем. Интересува не и как може да се програмира ключа за да му работят копчетата и колко струва?
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Ходи до някой VW сервиз струва 25лв процедурата 

- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Има колега в форум които се занимава с автомобилни ключове казва се Владко. Преди време имах същия проблем и разговарях с него. Та той ми каза че ще ми излезе едно и също и втора ръка ключ да си взема и нов при него. Аз се спрях на нов, ползвам го от няколко месеца и съм доволен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега kgdim от силистра съм тук няма такива сервизи единствения близък е в русе и варна. А дори не мога да намеря сайт и да попитам какви пари ще ми искат. ти от къде знаеш че струва 25 лева?
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Колегата Владко е вашият човек.
- jokeragd
- Автомобил:
- Двигател:
А чипа трябва ли да се сменя или се настройва стария чип?Четох някъде че чипа можел да се настройва до 3 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и отговора на представителите на VW за Русе.
Здравейте, за да установим дали работи дистанционното ви, автомобила трябва да е тук в сервиза, за да направим тестовете.
След това можем да кажем дали има развалено дистанционно или има проблем в автомобила.
Колкото до порачка на нов ключ, няма проблем, можем да порачаме ( с дистанционно или без).
!!!!!!!!! При поръчка на ключ идва ключ с нарез, с който автомобила е излязал от завода, ако някой в друга държава е сменял патрони и ключове, ние няма как да разберем за това.
порачват се ключове само както е излязла колата от завода!!!!!!!!!!!!!
За ремонт на старото...не можем да го ремонтираме. Можем да установим дали работи или не, ако работи се адаптирва към колата, ако не се сменя с ново.
Не мога да ви кажа с точност цената, защото ми трябва рама на колата
Ориентировъчно
цена на дистанционно само 138.60....253.80лв.
цена на механично нарязан ключ 170.40
адаптация на ключ към автомобил около 60 лв или ако трябва 2 ключа с дистанционни около 80 лв.(труд)
Здравейте, за да установим дали работи дистанционното ви, автомобила трябва да е тук в сервиза, за да направим тестовете.
След това можем да кажем дали има развалено дистанционно или има проблем в автомобила.
Колкото до порачка на нов ключ, няма проблем, можем да порачаме ( с дистанционно или без).
!!!!!!!!! При поръчка на ключ идва ключ с нарез, с който автомобила е излязал от завода, ако някой в друга държава е сменял патрони и ключове, ние няма как да разберем за това.
порачват се ключове само както е излязла колата от завода!!!!!!!!!!!!!
За ремонт на старото...не можем да го ремонтираме. Можем да установим дали работи или не, ако работи се адаптирва към колата, ако не се сменя с ново.
Не мога да ви кажа с точност цената, защото ми трябва рама на колата
Ориентировъчно
цена на дистанционно само 138.60....253.80лв.
цена на механично нарязан ключ 170.40
адаптация на ключ към автомобил около 60 лв или ако трябва 2 ключа с дистанционни около 80 лв.(труд)
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Това е една опция, но всеки опитен ключар ще ти направи нов ключ за 150лв макс.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега там е проблема, че не знам такъв опитен и да е наблизо..... А между другото получих и още една оферта да ми оправят копчетата на ключа и да заработят за 120лв., но не е убеден че ще успее да го оправи. Което пак ме навежда на мисълта да не рискувам.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jokeragd написа:...Намерих ключ с код HL0 1JO 959 753 AH също на 434 MHz.Може ли този ключ да се настрои на моята кола...
Може.Оригинално колата ти е била с такъв ключ.
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
lozan_87 написа:Колега kgdim от силистра съм тук няма такива сервизи единствения близък е в русе и варна. А дори не мога да намеря сайт и да попитам какви пари ще ми искат. ти от къде знаеш че струва 25 лева?
Знам защото ходих да ми обучат такъв ключ преди 2-3 месеца
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега kgdim това е окончателната цена от VW Русе дадоха ми я по номер на рамата тия дни под формата на e-mail. Изобщо не става въпрос за 25лв.
За съжаление дистанционното на автомобилът ви не може да се отремонтира. Цената на ново дистанционно е 124,80лв., цената на нов ключ е 295.20лв, те трябва да се обучат за да заработят към автомобила.Цената на обучението е между 50,00-80,00лв.Ключът и дистанционното трябва да се поръчат ако желаета, срокът на доставка е около 10 раб. дни.
За съжаление дистанционното на автомобилът ви не може да се отремонтира. Цената на ново дистанционно е 124,80лв., цената на нов ключ е 295.20лв, те трябва да се обучат за да заработят към автомобила.Цената на обучението е между 50,00-80,00лв.Ключът и дистанционното трябва да се поръчат ако желаета, срокът на доставка е около 10 раб. дни.