http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Това е колата. Имам няколко въпроса най вече към двигателят. В обявата пише 2.0ТДИ Хайлайн. Но като гледам другите пасати тази година всичките ми излизат, че са 1.9ТДИ 116к.с. Възможно ли е човека да е объркал или наистина двигателя е 2.0. Някъде четох, че това е новия двигател но се слага на по новите модели пасати например 6та ген. Искам да знам също така ако е 2000 кубика здрав ли е двигателя, колко харчи и всичко за него. Искам да попитам също така дали ви се струва добра колата? За какво да гледаме при евентуална покупка. Какво е хайлайн точно ?
Мисля да вземам кола от Германия, няколко въпроса за пасата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Мисля да вземам кола от Германия, няколко въпроса за пасата
2.0ТДИ няма как да е 2001 година модел. Този мотор не се предлага за моделната 2001г. Навярно се е объркал. 1.9ТДИ ПД има със 115 к.с.
Относно колата - по една снимка е трудно да се прецени. То изобщо по снимки кола не се купува де, единствено ако е видимо с много забележки можеш да спестиш едно ходене, като я пропуснеш.
Хайлайн е ниво на оборудване, този реално прилича да е наистина такова ниво. Екстериорът и интериорът му го подсказват (хромирани лайсни, "махагон" в купето).
Относно колата - по една снимка е трудно да се прецени. То изобщо по снимки кола не се купува де, единствено ако е видимо с много забележки можеш да спестиш едно ходене, като я пропуснеш.
Хайлайн е ниво на оборудване, този реално прилича да е наистина такова ниво. Екстериорът и интериорът му го подсказват (хромирани лайсни, "махагон" в купето).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно тоест мотора е 1.9ТДИ, за него съм чувал че е здрав и икономичен, но тези 115к.с с червеното I ли са или нормалния? Искам да попитам също дали цената е добра за този автомобил. Също ако вземам колата от Германия и не и плащам ДДС защото е за експорт. В България колко ДДС ще платя.... то ще бъде определено по шваке или по договора ми с продавача и цената която е посочена там ?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
ubahob-0102 написа:Ясно тоест мотора е 1.9ТДИ, за него съм чувал че е здрав и икономичен, но тези 115к.с с червеното I ли са или нормалния? Искам да попитам също дали цената е добра за този автомобил. Също ако вземам колата от Германия и не и плащам ДДС защото е за експорт. В България колко ДДС ще платя.... то ще бъде определено по шваке или по договора ми с продавача и цената която е посочена там ?
Какви ддс-та какви 5 лева, това е ЕС, отдавна няма мита, акцизи и т.н. Каквото се разбереш с продавача, това ти е цената

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Тоя Пасат е бензинов 2000 115кс. Загледайте се в оборотомера. Объркано е бензин с дизел в обявата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как да разбера от оборотомера ?
- 6669
110afn написа:Тоя Пасат е бензинов 2000 115кс. Загледайте се в оборотомера. Объркано е бензин с дизел в обявата.
Може и така да е, но защо е писал 2.0 ТДИ, не е само да е цъкнал друга отметка.
1.9 ТДИ 116к.с в B5.5 няма
2.0 ТДИ в В5.5 има
Какъв е този, само може да гадаем

Как да разбера от оборотомера ?
Дизеловия е до 5000 оборота, бензиновия до 7000

Вижда ми се съмнителна тази обява. Няма никаква информация за продавача, тел и т.н.
- 6669
K написа:Вижда ми се съмнителна тази обява. Няма никаква информация за продавача, тел и т.н.
А и цената е нереално ниска. На подобна цена има пометена челно, италианка без грам екстри и още други кошници ?!?!?1
6669 написа:K написа:Вижда ми се съмнителна тази обява. Няма никаква информация за продавача, тел и т.н.
А и цената е нереално ниска. На подобна цена има пометена челно, италианка без грам екстри и още други кошници ?!?!?1
Цената дори не я бях видял.

Сбъркан мотор, нереална цена, липса на информация за продавача...бегай!
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
Passat B5.5 3BG
Бензин 2.0 85kW 115k.s
Дизел 1.9 ТДИ П.Д 96кW 131к.с
В обявата има допусната грешка,2.0 кубика бензин, не дизелов. Автомобила изглежда добре на "снимка"
ако няма някой по-сериозен проблем,цената е много добра..
Бензин 2.0 85kW 115k.s
Дизел 1.9 ТДИ П.Д 96кW 131к.с
В обявата има допусната грешка,2.0 кубика бензин, не дизелов. Автомобила изглежда добре на "снимка"

-
- Автомобил:
- Двигател:
В такъв случай този двигател 2.0 бензин как е, добър ли е икономичен ли е, здрав ли е ? За какво да гледаме при евентуална покупка ?
- simo7
- Автомобил: Джета
- Двигател: 2012г
Хората са ти написали ,че тази обява е фалшива.Няма телефон,адрес нищо.И като видиш двете снимки каква е хубава колата ,а за каква цена е ясна работата.И такъв дизел няма.
- Ma7r1x
- Автомобил:
- Двигател:
Сега да ви открия една тайна какви далавери се въртят в (mobile.de),значи аз в момента съм в германия и преди 2 месеца търсех си кола в сайтчето и попаднах на една много изгодна обява почти като тая само че колата беше голф 4 2001 год от първи собственик уш,дизел и на 121000 км реални
и за 2750 евра,така това че във българия си мислете че тук колите са много ефтини се залъгвате жестоко,има и ефтини да но по старичките и тези на който им е минала модата,така да си дойдем на въпроса.И аз като видех тая обева направо си казах ебати и късмета и гледам приват е обевата дайе и тел номер немаше, както тази само един емаил адрес имаше за връзка!И аз им писах там и те ми отговориха на "Английски език" че не разбирали немски и че са били от холандия мъж и жена но колата била регистрирана в германия тъй като данъците били по ниски от колкото там,и те предложиха да се срещнем в некой град кадето нема да е мн далече нито на тех нито на мен!и така моята квартира е в франкфурт на маин и срещата предложиха да е в кобленз на долу горе 200 км от тук,и ми дадаха некакъв измислен немски номер че събота в деня на срещата щели да използват този номер,както и да е и такива подробности УЛОВКИ!Да ви кажа най-важното да не спамя с романи.И на другия ден ми пишат - жена ми предложи за да сме сигурни че ще дойдете в кобленз,и ние да не обикаляме напразно 300км и да сме сигурни че имате парите ще ви помолим да направите банков трансфер на некой ваш познат или роднина 2500 евро и да снимате бланката и да ни я пратите,ние ще направим същото и ще ви изпратим,ако не го направите ние нема да дойдем там защото не сме сигурни че ще ги имате парите и че ще купите колата!Абе и тука си има измамници и то доста от всека една страна има хора тук и то всекви чешити..Така приятелю за тази обева ти гарантирам че е измама,ако не ми верваш пробвай се и ще се увериш сам!ето и документа им който ми го изпратиха те и забележете подписа и нема касова бележка за изплатена сума която се залепя в горния десен ъгъл!!!http://imageshack.us/photo/my-images/830/scan09112011.jpg/

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега много благодаря за информацията. При нас историята е същата, представиха се, че са от Швеция и ни казаха така и така да се видим в някой град, който на вас ви е удобно, по същия начин не знаеха Немски а само Английски ... АБЕ СЪЩАТА ИСТОРИЯ, ЗА ВСИЧКИ ПАЗЕТЕ СЕ !!!