:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Свещи за PG г60???

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Свещи за PG г60???

Мнениеот HukuTyY » Пон 26 дек 2011 18:41

Здравейте.Искам да питам колегите с мотор г60 какви запалителни свещи използват,защото мен ме чака смяна точно на тези неща.Какви свещи сте използвали от кои сте били доволни,от кои не,като цена(ориентировачно),като качество и т.н
Разходих се днес по магазинчетата и тук в Каварна ми предлагат само един модел някакви си Бош платинени, но са на цена 44лв броя ... В интернет срещнах едни Денсо по 9.80лв броя, но едва ли са платинени пък и за тази цена неги знам дали ще си вършат работата.Питах колеги които ми казаха,че преди са карали с платинени свещи,а сега с обикновенни и нямало разлика,но пак незнам какво точно да предприема.Моля колегите,дето са минали по този път да ми помогнат :oops:
Относно кабелите за свещите ми казаха,че нямало разлика между г60 и другите модификации мотори,но пак не съм много сигурен.Тук ми предложиха някакви кабели Magnetti Marelli,Тесла и още някакви за около 50лв,но аз съм се насочил към Теслата,защото съм чел отзиви,че били добри

zelenoto g60
Автомобил:
Двигател:

Re: Свещи за PG г60???

Мнениеот zelenoto g60 » Пон 26 дек 2011 22:36

Читави свещи за Г60то са наистина в порядъка 35-50лв,поне на мен такива ми предлагаха.

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Свещи за PG г60???

Мнениеот Stenly » Вто 27 дек 2011 1:52

Купи си едни оригинални Беру или НГК и да ти е мирна душата..

Върни се в “Passat”