Пресветване на климатроник
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пресветване на климатроник
Здравейте колеги,аз сам със допълнително монтиран климатроник на пасата.Всички части са от пасат само дисплея ми вътре в купето е от А4.Въпросът ми е защо при включени светлини от време на време дисплея ми пресветва.Климатроника си работи добре,като при спрени светлини на прави този проблем.
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пресветване на климатроник
bari_sv написа:Здравейте колеги,аз сам със допълнително монтиран климатроник на пасата.Всички части са от пасат само дисплея ми вътре в купето е от А4.Въпросът ми е защо при включени светлини от време на време дисплея ми пресветва.Климатроника си работи добре,като при спрени светлини на прави този проблем.
Може да бъде лоша електрическа връзка някъде по дисплея. Най добре е да го закараш на някой алармаджия или друг който разбира от ел. частта на автомобила.
Ако търсиш майстори на авто-климатици мога да ти препоръчам един сервиз в Русе (виждам, че си от Свищов). Сервизат се намира на изхода от Русе, по пътя за с.Николово, малко след авто-полигона, срещу Конната база. Единственият проблем с този сервиз е че трябва да се запишеш предварително. Иначе не оставят проблем нерешен.
Водил съм моя PASSAT B5/TDI и на жената Пунтото там и ми разрешиха всички проблеми