Странно прекъсване

Техническа и сервизна информация за Passat
Павел Зафиров

Странно прекъсване

Мнениеот Павел Зафиров » Пет 02 юли 2004 12:49

Здравейте. Двигателят ми е ABS 1.8 mi Има едно прекъсване което е много странно. Може да съм на 2, 3, 4, или 5 и от време на време се появява прекъсването. Получава се някой път при подаване на газ , а друг път при отпускане на педала на газта.
Явно трябва да отида на диагностика за да се види от какво е. Ако някои е имал подобни проблеми, ще се радвам да сподели как ги е решил. Кажете къде е най-добре да отидя на диагностика?

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Пет 02 юли 2004 12:52

смянял ли си скоро филтри?
какъв бензин и откъде наливаш?
откога е това прекъсване?
диагностика - фулда на симеоновско шосе, Дунев

Павел

Мнениеот Павел » Пет 02 юли 2004 12:56

Сменил съм филтрите. Карам с 95 безоловен.

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Пет 02 юли 2004 13:08

тя диагностиката е хубаво нещо - не вреди
но си мисля че е от бензина

Гост

Мнениеот Гост » Пет 02 юли 2004 13:55

От къде го зареждаш тоя бензин? Защото аз наливам от shell 95 безоловен и за сега нямам оплаквания... върви колата добре. чувам от време на време, че shell го били разреждали, ама дали е вярно или не никoй не може да каже. Аз понеже имам смърт карта и за това от там зареждам... обаче нещо на последък взеха много да ме дразнят когато ми предлагат shell В power... абе мамка му... казвам му ясно и отчетливо "искам безоловен 95" и той пак продължава да ми обяснява колко бил добър другия и колко добре било за колата. Та като гледам ще ходя вече да зареждам на друго място. майната и на смърт картата.И без това не можеш да ги размениш за нищо тея шибани точки, защото за да вземеш едно шише кола трябва да си сипал два тона бензин,... ше им *** майката ше им ***!!!

превод-vaskoto1

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Пет 02 юли 2004 13:56

КИРИЛИЦА - 1 път
и умната с звездичките

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 02 юли 2004 13:58

Оффтопик.
Кирилица - 2 път!
Кирилица - 3 път! Продадена на нелогналия се господин в ляво.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 02 юли 2004 16:07

Без диагностика няма да стане работата, съмнявам се да е бензина аз също зареждам от Shell, въпреки че като гледам колегите от София много ги плюят (имаше тема с най-добрите бензиностанции там избери си къде да зареждаш). Та трябва да се видят и кабели, свещи & etc.
На стенд-а ще се види работата на цилиндрите и ще кажат хората

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 03 юли 2004 13:46

Това бях аз. мам едно малко въпросче :)))))) Защо пишеш "off topic" с кирилица??? Не е ли малко тъпо??? И защо пък непременно трябва да пиша на кирилица, след като има толкова английски думи, навлезли в езика?!? Ето това не мога да го разбера. Ами като толкова много държите на чистотата на Българския език, що не вземеш да напишеш "извън темата", ами пишеш "оффтопик"??? Prosto mi e pisnalo ot takiva hora, koito darjat na vsiaka tsena vav forumite da se pishe na kirilitsa, pri uslovie, 4e polovinata terminologia e ot angliiski ezik. A koito ne razbira ili ne moje da 4ete latinitsa... tova si e negov problem. Да вземе и да се научи. Не искам да засягам никого, но дайте да не пълним този форум с глупости от сорта на "пишете само на кирилица!!! щото не можем да четем латиницата" Бай дъ уей (демек by the way) повечето хора, които държат непременно да се пише на кирилица, допускат много грешки в правописа. По принцип е така във всички форуми - искат да се пише на кирилица, а в същото време допускат елементарни грешки и пишат такива думи като "download", "off topic", "upgrade" с кирилица. А това според мен е адски смешно и глупаво.
Предният ми пост беше от друг номпютър и нямаше кирилица.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 03 юли 2004 14:08

VW_FEN написа:Предният ми пост беше от друг номпютър и нямаше кирилица.

На форума е инсталиран kredor ,като пишеш нов отговор в горния ляв ъгъл на полето се появява едно квадратче от където можеш да превключиш на кирилица.
Като пишеш в ежедневието на "маймуница" ли пишеш ?Ние сме българи и е редно да пишем на родния ни език,а не на някаква трудно разбираема измислица :wink:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 03 юли 2004 15:24

Изображение
Проблема с писането на латиница е, че няма унифициран вариант на изписването на някои букви и всеки си ги пише както му скимне, затова е по-добре наистина да се пише на кирилица. Не мисля че на някой му е проблем да направи един допълнителен click и да прехвърли на кирилица

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 03 юли 2004 15:39

По-въпроса с кирилицата пишете тук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=319

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 05 юли 2004 19:34

Забива ли муцуна, придърпва ли?
Имал съм доста проблеми с моно инжекцията и мога да кажа, че съм и понаучил магариите.То не е никак трудно, защото системата е доста опростена :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 07 юли 2004 20:11

gti, благодаря ти за info-то :)))
Sunny, има такъв стандарт, но БАН не прави нищо за да го популяризира...

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 07 юли 2004 20:17

NovobranecGT написа:Забива ли муцуна, придърпва ли?
Имал съм доста проблеми с моно инжекцията и мога да кажа, че съм и понаучил магариите.То не е никак трудно, защото системата е доста опростена :wink:

Я кажи кещо повече за тези магарий, с които иимаш опит :)) Сподели, та да знаем и ние :)

Върни се в “Passat”