Вътрешна циркулация
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Вътрешна циркулация
Колеги само аз ли нямам клапа за вътрешна циркулация?Нямам такъв бутон или понен не виждам.Като карам зад някой трабант направо се удушявам 

- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Ох, и на мен тази рециркулация ми е нещо чужда...
С обикновен климатик съм, има два бутона АС-за вкл./изкл. и един с една завъртяна стрелка - уж за рециркулация.
Е да ама тоя последния, както и да го държа натиснат - с или без включен климатик, с или без включен вентилатор, отпред като има някой "димящ" си е...
, леле пък какъв кошмар е през единия от тунелите при Витиня с двупосочното - там затварям врътките ръчно на всички духалки в купето щото не се диша.
Та моля, някой ако знае този /тези/ бутон за рециркулация какво точно командва, ако е клапа как я командва и къде се намира тя?
С обикновен климатик съм, има два бутона АС-за вкл./изкл. и един с една завъртяна стрелка - уж за рециркулация.
Е да ама тоя последния, както и да го държа натиснат - с или без включен климатик, с или без включен вентилатор, отпред като има някой "димящ" си е...

Та моля, някой ако знае този /тези/ бутон за рециркулация какво точно командва, ако е клапа как я командва и къде се намира тя?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dmitko написа:Ох, и на мен тази рециркулация ми е нещо чужда...
Е да ама тоя последния, както и да го държа натиснат - с или без включен климатик, с или без включен вентилатор, отпред като има някой "димящ" си е..., леле пък какъв кошмар е през единия от тунелите при Витиня с двупосочното - там затварям врътките ръчно на всички духалки в купето щото не се диша.
Ами това е бутона,няма кой друг да е

- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
dmitko написа:Та моля, някой ако знае този /тези/ бутон за рециркулация какво точно командва, ако е клапа как я командва и къде се намира тя?
Колега, този бутон не работи когато си нагласил да духа на предното стъкло - може това да ти е проблема. Рециркулацията на някои коли работи когато духа на краката и пр. , но не и когато духа на предното стъкло. Пробвай, може пък и да се получи.