Помоощ!!! Проблем с Автоматик-Решен за 862лв :)
- dukanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помоощ!!! Проблем с Автоматик-Решен за 862лв :)
Здравейте! Изникна ми проблем със скоростната кутия на Пасат 1.8м.и. 90к.с. автоматик! м/у 2 и 3та скорост се форсира около 1000 оборота и тогава превключва! Някой имал ли е такъв проблем?
Последна промяна от dukanov на Пет 24 ное 2006 19:03, променено общо 2 пъти.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Можеш да си провериш и маркучетата на вакуумната система за управление. Да няма някое спукано и от там да ти прави въртели.
На времето и на мен ми искаха луди пари за поправка на кутията за това, че не иска да включи на задна. Заинатих се и я разпилях с риска да трябва да купя нова само и само да не им дам тези пари.
Оказа се че няма нищо сложно в нея. Ако не е проблема в управлението и и решиш че има къде и с кой да я разпилеете, мога да ти пратя един pdf с пълно упътване за ремонт на автоматични кутии. Вярно за мерцедес е, но кутиите през този период не са фрашкани с електроника и устройството им е доста сходно, независимо от каква марка автомобил са.
На времето и на мен ми искаха луди пари за поправка на кутията за това, че не иска да включи на задна. Заинатих се и я разпилях с риска да трябва да купя нова само и само да не им дам тези пари.
Оказа се че няма нищо сложно в нея. Ако не е проблема в управлението и и решиш че има къде и с кой да я разпилеете, мога да ти пратя един pdf с пълно упътване за ремонт на автоматични кутии. Вярно за мерцедес е, но кутиите през този период не са фрашкани с електроника и устройството им е доста сходно, независимо от каква марка автомобил са.
- dukanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси за съвета!Но не се наемам да се справя сам! Утре ще видя какво ще ми кават като цена! А в интерес на истината автомати4ната скоростна кутия е доста по просто нещо от ръчната!!! Само че народа не рабира и теа взимат луди пари на наш гръб! Утре ще пиша какво се е слу4ило!Дано да ми се размине с 200-300 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dukanov написа:Мерси за съвета!Но не се наемам да се справя сам! Утре ще видя какво ще ми кават като цена! А в интерес на истината автомати4ната скоростна кутия е доста по просто нещо от ръчната!!! Само че народа не рабира и теа взимат луди пари на наш гръб! Утре ще пиша какво се е слу4ило!Дано да ми се размине с 200-300 лв.
Адски си прав, но и части много не се намират а и са скъпички.
- dukanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Последна промяна от dukanov на Сря 15 ное 2006 13:14, променено общо 1 път.