1. Зимно време при минусуви температури замръзват механизмите на вратите. Пръскал съм с всякакви спрейове, но докато колата не се стопли вратите не се затварят.
2. При сменен генератор (рециклиран), дублирани проводници на "+" и "-" имам заряд на тихи обороти 14,25V. Като поработи колата светва лампичката на таблото за генератор. Като включа светлини или други консуматори лампичката угасва, зарядът не слиза под 14V независимо от консуматорите.
Ако има някой с подобни проблеми, моля да сподели своя опит.
Технически Проблеми със VW Passat 1.6 TDI 1989
-
- Автомобил:
- Двигател:
- rosen75
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Технически Проблеми със VW Passat 1.6 TDI 1989
Значи сигурно имат много мизерии полепнали по тях,колега.Трябва да ги почистиш първо,и тогава да да ги смажеш.
Аз го ядох същия миналата зима
нямаха разлеждане пущините...отворих ги и ги пръсках с някакъв спрей за почистване (забравих му името
)страшна чернилка и мизерия изтече,след това ги смазах с течна грес,и се оправиха.Тази зима ги напръсках един път пак в началото и,и нямам проблем колкото и да е студено.
За втория ти въпрос,не знам...на мен ми се виждат хубави волтовете,но защо светва лампичката
Аз го ядох същия миналата зима

За втория ти въпрос,не знам...на мен ми се виждат хубави волтовете,но защо светва лампичката