Здравейте,
наскоро ми изгоря лявата крушка на ксенона (фабричен). след няколко седмици мъкнене по 'майстори' ми писна и преди 3 дни отидох в Порше Българя ( до с. Лозен) да ми я сменят. Няма да ви развалям настроението като ви кажа колко пари ми взеха за смяната. Отделно тия малоумници ми сложиха и друг цвят. Старата имаше леееко син отенък, новата е чисто бяла. Поскарахме се малко на изпровдяк..ама майната му, не се вижда разликата, ако не се загледаш в тях.
НО, сега ми започва въпроса.!
Тази вечер карах за първи път на фарове и забелязах, че и двата ми осветяват...короните на дърветата! а пътя..тъмница. Фаровете си имат моторчета и като ги пусна се настройват нагоре-надолу. ама си светят в небето и заслепявам отсрещните. Как да си ги сваля по надолу? и колко по надолу? Не ми се ходи пак в Поше, че ще има убийства. Убеден съм че тия нещо са разбъзикали, защото преди си бяха ОК.
Благодаря за съветите !
Пасат Б5.5 въпрос за ксенон
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Dan4ote написа:Ами аз като си хумип моите фарове с лупи от Хеед...
А колко ти излязоха тези фарове с лупи?
Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ +
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b631b ... %D2&num=51
Здравей колега. Не искам да си мисля, колко са ти взели в Порше, защото там са абсолютни мизерници. 3 седмици чакам един Туран да пуснат за продаване, ходя 5 пъти и накрая като го пуснаха, звъннах и казах - тръгвам да го взимам. Селд 40 мин на място ми казват току що го продадохме. НО. По твоя въпрос. В Юнитрейд и Сакар Ауто имат ценова листа на неща, които правят в рамките на час. Смяна на крушките струва 9лв. Незнам дали регулиране на фаровете взила в цената, ако не - то струва още 9лв. Почти тънкана
И все пак разкажи за цени в Порше.

И все пак разкажи за цени в Порше.