Здравейте трябва сменям носачите от ляво.
Два долни и един горен.
Това средно по 200лв на носач са доста пари:)
Какво мислите за рециклираните.
Знам че има няколко човека из софия които ги рециклират и сменят само тампона и шарнира в носа4а.
Някои кара ли с такива.
Иначе от дясно съм с оригинални на Ленфьордер но дадох 1000лв за носачи и смяна
Смяна на носачи на Б5
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колега навремето работех в едно представителство и там носачите на джиповете бях апод всякъква критика,карах апо 10-15 хил.км.за нова кола.Та какво правехме отначало ги връщахме гаранцинно на производителя и слагахме нови но уви и те караха толкова,и започнахме да ги рециклира ме,мога да ти кажа с ръка н асърцето че повече недойде от тези коли на който сменяхме за нова смяна на носач,а имаше коли на по 100-120 хил.км.,ако искаш ще проверя къде ги носехме и ги правеха и ще ти пусна едно лично,но това ще стане най-рано сряда,ставали??? 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колеги значи казвам:
Търсите Росен 0887/200129,другият вариан сваляте и ги носите при него където работи с-за на Ратола,ако искате може да му карате и колите там тои ги сваля и ги носи при някакъв комшия негов взема от 15-20 лв.на носач за рециклиране.В други ден ше се видя с него и ше се опитам да измуфтя телефона на неговия човек зада си вършим директно работа,поне това е за сега
Търсите Росен 0887/200129,другият вариан сваляте и ги носите при него където работи с-за на Ратола,ако искате може да му карате и колите там тои ги сваля и ги носи при някакъв комшия негов взема от 15-20 лв.на носач за рециклиране.В други ден ше се видя с него и ше се опитам да измуфтя телефона на неговия човек зада си вършим директно работа,поне това е за сега
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:тия носачи са от кован алуминий... какво ли му се случва с геометрията по нашите хубави улици се питам...
ако намерите железни-може и да се помисли за рециклиране ама аз лично алуминиевите не бих ги правил-не знам откъде после ше ми изскочи заека...
Прав е колегата VW имат специално разработени носачи за руския пазар (българския). Та тия носачи са допълнително усилени и са направени от ковано желязо. Може би са с 20% по-скъпи но определено си заслужава. Може да те изкарат до живот.
Ако колата ти (VW PASSAT) е с руска регистрация и е под 5 години, в Русия алуминиевите носачи се подменят безплатно

P.S. Скоро питах в сервиз колко ще ми струва удоволствието да си подменя носачите. Та значи комплета(алуминиеви) от 8 бр. носачи, биалетки и тампони - 920 лв. Ако ги вземаш потделно - 1380 лв.
Цените са само за материалите без труд.
Аз съм от Русе и това са цени от сервиза на Монро. Но мисля че тези сервизи са верига и ги има в повечето от по-големите градове.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тишо, време е да се обърнеш към добрата стара фирма Евро 07,сега се внасят по още една фирма "Марсо" ,пък и "Оптимала" особено за алуминиевите не съм чувал оплаквания а както казва Ваското алуминия не съм сигурен как става рециклирането за железен да пък и 1000 лева Лемфьордер са си 1000 лева ако искаш мини през Симо 216 или звънни за цена