тропане в предницата на пасат 5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
nikulicel
Автомобил:
Двигател:

тропане в предницата на пасат 5.5

Мнениеот nikulicel » Чет 07 юни 2012 19:37

Здравейте, бих искал да споделя проблема си който има с моя пасат.Ако някой може да помогне ще бъда безкрайно благодарен.Има едно меко тропане като на тампон в предницата и се появява на малки неравности и е хипер дразнещо.За уточнение ще кажа че съм смени всички носачи накрайници биалетки тампони на щангата амортисьори иииии рейка най-накрая.С една дума не остана нищо за подмяна а тропането си остана и се появява когато е на вълнички пътя най често.Още като информация преди година съм сменил и двата тампона на двигателя.
Та, въпросът ми е от къде по дяволите може да тропа още тази кола.Помогнете моля колеги дайте съвет аз вечер се изчерпах тотално нямам никаква идея.Предварително ви благодаря

Потребителски аватар
kondzhagyulo
Автомобил:
Двигател:

Re: тропане в предницата на пасат 5.5

Мнениеот kondzhagyulo » Чет 07 юни 2012 20:04

Здравей! В тази тема съм писал: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=102342&p=3440130#p3440130.
Възможно е проблема да е същия.

nikulicel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikulicel » Чет 07 юни 2012 21:01

Тропането се чува като биалетка на леки неравности и тропа и от двете страни но по силно изразЕно от ляво.В голяма дупка не тропа.Когато асфалта е на хармоника тропа нон стоп.Помощщщщщщщщщщщщ

Потребителски аватар
kondzhagyulo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kondzhagyulo » Чет 07 юни 2012 21:12

Дали не може да е от кулера, радиатора на климатроника, макар че не разбрах какъв е пасата точно? Имаше вариант и от супорта на спирачките да потропва също. Може да е стабилизиращата щанга? Има вариянт и от акумулатора да тропа, ако притягащата планка не е стегната или не прилепва плътно до него.

Върни се в “Passat”