Въпрос за аларма на Б5.5
Въпрос за аларма на Б5.5
Колеги,аз вече сложих аларма,но един познат ми каза,че тези коли имали вградени и трябвало да се активират с компютър. Това вярно ли е? Звучи малко невероятно,но все пак да питам.
Re: Въпрос за аларма на Б5.5
Да разбрах и аз вече... само че при мен се получи нещо не много удобно. Поставиха ми българска аларма(Сатурн) За тея пасати този,който ми я слагаше каза че нямало много варианти. В момента,като отключа колата с дистанционното на алармата и ако отворя вратата и не запаля до 20 секунди започва заводската аларма да пищи....ама къса....и трябва да натисна копчето за отключване от ключа,за да спре. И излиза че всеки път за да не пищи ако нямам намерение да тръгвам веднага като отключа,трябва да натискам и копчето за отключване от ключа,което както казах май не е много удобно. Иначе ако отключа с дистанционното на алармата и запаля веднага нямам проблем,защото като дам на контакт автоматично се изключва заводската.Тоя който я поставяше каза,че нямало друг начин да се направи. Някакви коментари?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Да прави се с VDS pro!Намери си човек,който е в час!При B5 e VDS pro,за B5.5 може и да става с vag com.Макар,че ми се струва че и там трябва да е с VDS-a!
Хората пари дават да им направят такава екстра,ти искаш да я махаш.И защо си слагал допълнителна аларма като си имаш фабрична,и то модифицирана както трябва?
Хората пари дават да им направят такава екстра,ти искаш да я махаш.И защо си слагал допълнителна аларма като си имаш фабрична,и то модифицирана както трябва?

Заводската аларма,дори не знаех,че съществува и до колкото разбрах изобщо не е правилно модифицирана,защото не реагира на удар,а само на отворена врата. А ако някой успее да отвори вратата я деактивира. Така,че не виждам кое му е удобното.Иначе тоя,който я слагаше каза че в момнета уж работели двете заедно някак си и ако има забравен прозорец и някой бръкне с ръка щяла да запищи. Което е супер... Абе всичкото хубаво само ме дразни факта,че трябва да натискам повече от едно копчета,за да отключа,а ако искам само да човъркам в багажника стават 3( с това за отваряне на багажника) ама ще трябва да свикна...
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
има вариянт да се спре тая заводска аларма която е пълен маитап нека тоя които ти е слагал алармата да си оправи бакиите аман от пишман колеги дето само знаят как да свържат 4-5 кабела
Ами и аз питах(вече след монтажа като видях как се получила) дали не е можело да се изключи тая заводската,ама той ми каза,че не можело. И че на "тези пасати" имало само два варианта за аларма в тоя ценови диапазон. Аз нищо не разбирам,3-ма приятели ми казаха,че въпросния бил добър и затова отидох при него. Кво да кажа не знам...
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
колега закарай си колата на този майстор да си оправи "осраната работа"
.аз като си слагах допълнителна аларма изисках изрично така да се направи че новата да командва заводската.и сега с 1 бутон ги стартирам и така също я изключвам.а мога и само с бутоните на ключа да си активирам заводската аларма-по мое желание.така че имам 2 аларми постоянно включени.поздрави