Смяна на лоста за дългите и мигачите на В5
-
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: APU 1999
Смяна на лоста за дългите и мигачите на В5
Здравейте колеги от известно време ми отказаха дългите светлини, няколко пъти се включваха със закъснение докато отказаха на цяло. До колкото разбрах няма реле и проблема трябва да го търся в лоста за превключване. Дайте идеи мога ли да го сваля без да свалям волана. Колата е В5 1,8Т 99г. Ако се сещате за нещо друго освен лостчето кажете. Благодаря на всички
- aRcIs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на лоста за дългите и мигачите на В5
Мисля че трябва да свалиш целия волан и накрая остава лостчето. Четох някъде че е по добре да изключиш акумулатора за да не ти се задейства възглавницата, че тогава става лошо. Играчката е голяма.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Трябва да се свали геврека. Както е казал колегата по горе преди да почнеш да бърничкаш каквото и да е било, разкачи от клеймите акумулатора.
Мога и снимки да ти дам ако искаш за да видиш за какво става въпрос, но едва утре вечерта че не съм на моя комп. в момента.
Мога и снимки да ти дам ако искаш за да видиш за какво става въпрос, но едва утре вечерта че не съм на моя комп. в момента.

-
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: APU 1999
Преди да започна да свалям каквото и да е реших да проследя веригата и бинго лош контакт при една букса. Всичко светна както трябва за една бройка да си отворя доста работа. Благодаря на всички