Къде правят счупени водачи на шибидах
Къде правят счупени водачи на шибидах
Пасата е 92г. с ел.шибидах и ми е счупен левия водач каде се продават или къде мога да си купя същите водачи и дали изобшо могат да се ремонтират при положение че е счупан на две части.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам дали въобще могат да се направят. На първата ми тройка така бяха счупени, и ходих при едни дето заваряват пукнати глави на двигатели. Намират се срещу КАТ, в едни работилнички отзад за сградата, където е нотариуса. Но трябва сам да свалиш водача и да им го занесеш. Аз не съм го правил, защото продадох колата, и не мога да дам отзиви, но ми бяха казали, че там са едни от най-добрите.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Горе долу тук. И не е фрезист, ами ги запоявал, ама не знам както писах какъв точно е ефекта. Успех 

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Да,тези зад КАТ са доста добри в заваряването.На мен ми заваряваха корпус на скоростна кутия преди доста време (алуминиева сплав) и ми наваряваха избирачите на скоростите и стана супер.Хората си разбират а и доста свестна техника си имат.
Иначе за монтаж-демонтаж идея си нямам кой да използваш ама е хубаво да разбира какво прави.
Иначе за монтаж-демонтаж идея си нямам кой да използваш ама е хубаво да разбира какво прави.