Проблем с осветлението PASSAT B5 - решен
-
- Автомобил: Passat 6
- Двигател: 2009
Проблем с осветлението PASSAT B5 - решен
Да споделя и моя проблем. Изчезна ми тока за лампите под левите врати и крушката в багажника. Прегледах предпазителите от страничното табло, но там всичко е 6. Дали някой може да даде идея ?
Последна промяна от ba4enas на Вто 26 юни 2012 8:43, променено общо 2 пъти.
Re: Проблем с осветлението PASSAT B5
Колега, за осветлението на плафона на багажника - виж дали ти работи микроключето, което е монтирано в бравата на багажника - сваляш бравата и достигаш до микроключето, сваляш го и може да го раздвижиш за да почне да работи - най-вороятно е клеясало. За осветлението на вратите, сигурно ще получиш инфо от други колеги, но при мен бе само плафона на багажника, като през това време си работеше осветлението на вратите. УСПЕХ - лесно се оправя !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
комфорт-модула на Пасат В5....... имах сходен проблем - не светеха плафони в купе, багажник и лампичките под вратите...оказа се проблем в снопа кабели към комфорт-модула... влага-разяждане...под постелките на шофьорската седалка... 3-4кабелчета се бяха окислили и разядени... дано не стигаш до там...
-
Мисля, че това е проблема.Въпросът ми е Как да махна стелката(мокета), в смисъл по захванал ли е или е лепен?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Маха се кората под ръчката за отваряне на предния капак(има кръстат винт под тапата); след това се дърпа право нагоре кората на прага/на щипки е/; след това с глух ключ s10 се отвива гайката в горния край на пластмасата,върху която ти стои левия крак и се маха и тя и просто надигаш кечето от единия край....
http://www.headfuzz.co.uk/?q=vw_ccm /тук имаше описание/...
http://www.headfuzz.co.uk/?q=vw_ccm /тук имаше описание/...
-
Вчера през деня загубих тока(направо тотал) и не можах да запаля.Дали въпросният комфорт м одул не прави на късо и хаби акумулатора или проблема е някъде другаде?
-
Re: Проблем с осветлението PASSAT B5 - решен
Оказа се, че е от водата която влиза в купето