проблеми с централното на пасат Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблеми с централното на пасат Б5
здравейте колеги от скоро сам горд собственик на пасат Б5 1997г.125к.с. внесох го от Германия но имам проблем с централното не работи.от страната на шофьора заключва само шофьорската врата от дясната заключва само багажника плафоните светват само при отваряне на предна дясна и задна лява врати не действа и копчето за отваряне на резервоара също така не се заключва и от вътрешното копче чува се някакво щракане.като дам контакт се чува щракане във вратата на шофьора,дисплея на климатроника мига около минута и това е дайте някакви идеи за проблема БЛАГОДАРСТВО предварително
Последна промяна от gr_kanev на Чет 08 мар 2012 20:50, променено общо 1 път.
Причина: моделите Пасат - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
Причина: моделите Пасат - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: проблеми с централното на пасат Б5

Това с вратите, централното е болест на модела - писано е много, свързано е с микроключета и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Честита ти нова придобивка колега.
Преди три години и аз като теб имах същите гатанки за разрешаване.След много четене за тия смотани микроключета които са вградени в самата ключалка реших проблема по друг начин.Сложих си хубава българска аларма която управлява ключалката на багажника, а за вратата на водача монтирах обикновен бутон на колонката между двете врати.Всичко работи перфектно.Е,ако държиш да можеш със ключа на вратата на водача да управляваш централното тогава или ремонт на ключалката или нова.
Успех.
Преди три години и аз като теб имах същите гатанки за разрешаване.След много четене за тия смотани микроключета които са вградени в самата ключалка реших проблема по друг начин.Сложих си хубава българска аларма която управлява ключалката на багажника, а за вратата на водача монтирах обикновен бутон на колонката между двете врати.Всичко работи перфектно.Е,ако държиш да можеш със ключа на вратата на водача да управляваш централното тогава или ремонт на ключалката или нова.
Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте проблема с неработещо централно си остава четох много за това и всички се спират на комфорт модула но това което разбирам е че ако той е проблема няма да работят стъклата а те си работят без проблем от копчетата ел огледалата също си работят само ел фаровете не работят като задържа ключа на дясната врата на положение отключване смъква и четирите стъкла по някога заключва и лявата а багажника и от двете дори и от копчето на вратата плафоните не светят при отваряне на предна лява и задна дясна възможно ли е всичко това да излезе от тия микроключета а забравих и когато забравя фаровете няма никаква звукова сигнализация
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега 99 % съм сигурен че е от микроключетата.И аз разбрах след интрвенцията за която писах ,че съм имал зумер за забравени светлини.Да не споменавам че веднъж намерих колата с четири свалени прозореца след заключване с ключа.