Добър вечер ,
значи от близо 10тина месеца си купих пасат 2 1.9ТД 93година
в събота го карах на Кюстендил про инжинер Георги Николов да му премеря компресията и тя е 33 на всички цилиндри майстора каза че е чудесна ,но аз да съм сигурен да попитам да знам дали да го карам още или да го продавам. двигателя е 75коня мисля че е добър но за компресията не съм сигурен
За пасат 2 дизел-компресия?
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами ако решиш да го даваш с тая компресия няма да ти е проблем
А майстора сигурен ли е че е толкова щото ако е истина това е идеално. Като нови тея мотори компресията трябва да им е към 34. А най-доброто е че нямаш разлика в компресията в различните цилиндри. Не се притеснявай всичко е ОК.
П.С. И тъй като ми се струва даже височка за 11 годишна кола /ако не е правен основен ремонт скоро/ да те питам при студена кола ли мерихте или при топла.

А майстора сигурен ли е че е толкова щото ако е истина това е идеално. Като нови тея мотори компресията трябва да им е към 34. А най-доброто е че нямаш разлика в компресията в различните цилиндри. Не се притеснявай всичко е ОК.
П.С. И тъй като ми се струва даже височка за 11 годишна кола /ако не е правен основен ремонт скоро/ да те питам при студена кола ли мерихте или при топла.
- VW passat
- Автомобил:
- Двигател:
niksisoft написа:Ами ако решиш да го даваш с тая компресия няма да ти е проблем![]()
![]()
![]()
преди да я мериме чакахме над 1 час демек на студена !
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател: