б5 1,8 ADR 125 к.с. прекъсване
б5 1,8 ADR 125 к.с. прекъсване
пасат б5 прекъсва и понякога губи един цилиндър.някой имал ли е проблеми с бубина на такъв пасат.двигателя е 1.8 ,адр,125 коня.а проблеми с инжектори.?двигателя е тестван два пъти и все едни и същи запаметени грешки -положение на разпределителния вал и детонация на 2 цилиндър.ако някой е имал подобни оплаквания моля да сподели опит.благодаря.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Re: б5 1,8 ADR 125 к.с. прекъсване
Пробва ли да смениш свещите и кабелите. Комплекта е от два кабела и две лули под бубините. Понякога, когато остарее гумата около свещите и се натроши се получава описания от теб ефект. Внимавай, като ги откачаш, ако гумата се е накъсал и натрошила, като извадиш свеща, да не падне нещо вътре.
- plambata13
- Автомобил: Passat B6 TDI
- Двигател:
Това е по тоците нещо,свещи,кабели и бобина.Щом е 2-ри цилиндър,почваш със свеща,сменяш кабела(или ако има от кой за проба да вземеш),и последно бобината(пак с проба) и така...
Аз започнах от боината първо,и сега имам една в повече,а се оказа свещ....
Аз започнах от боината първо,и сега имам една в повече,а се оказа свещ....
свещите ги сменях,а кабелите ги огледах доста подробно.изглеждат наред.вчера ходих при един специалист на фв и ауди и според него не е проблема от тоци.бубина като се прецакала било постоянен проблем.на мен за две седмици 3 пъти ми губи цилиндър по светофарите.аз лично почвам да се насочвам към инжектор.май ще пробвам с някаква присадка,че дано да имам успех.благодаря за съдействието
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
На газ ли караш или на безнин? Газов инжекцион?