Passat B3 RP '88 горивен филтър
Passat B3 RP '88 горивен филтър
Здравейте,колеги. Бих искал да ви помоля, ако някой знае да ми каже, къде точно се намира горивния филтър на Passat B3 RP '88 1.8 моно инжекция. Благодаря предварително за вашите мнения и коментари.
- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Re: Горивен филтър на Passat B3 RP '88
Намира се отдолу под колата до дясна задна гума,ако имаш кора там едва ли ще го видиш без да махнеш кората!
Re: Passat B3 RP '88 горивен филтър
Ясно. Благодаря, колега. Ако може да ми кажеш само тази кора как е закрепена и как ще съм ти мн благодарен. Благодаря предварително.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ми защо не вземеш да я видиш точно как е закрепена?
едва ли ще изпиташ особени затруднения да разбереш как е захваната... а ако изпиташ-недей пипа а иди да ти го сменят.
и, моля, сега недей да питаш как е закрепен филтъра и как да го смениш стъпка по стъпка...

едва ли ще изпиташ особени затруднения да разбереш как е захваната... а ако изпиташ-недей пипа а иди да ти го сменят.
и, моля, сега недей да питаш как е закрепен филтъра и как да го смениш стъпка по стъпка...

- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Както е казал sodata1, филтърът е пред задната дясна гума (логично, там е и резервоарът), скрит е под пластмасова кора, захваната с няколко винта (ако годините, тротоарите и ледените коловози не са я отнесли за спомен). Самият филтър е цилиндричен с две тръбички - вход и изход, като на него си има и стрелка. Пълен е с бензин - не случайно, и като го махнеш ще изтече малко - колкото има в маркуча, а филтъра можеш да го отцедиш в едно шише, като изцеденото е силно препоръчително да не го връщаш в резервоара - сам ще видиш защо. Тъй като си нов - ползвай търсачката, защото за този модел вече е писано по 99% от детайлите му и има отговор за почти всичко!