Напълни водната система на максимум,и виж утре дали ще е загубила вода и колко и ще разбереш какво става.Притеснява ме това че го прави като е топла ако е гарнитура ще го прави и топла и студена но само топло може да е лоша новина глава,блок.Пожелавам ти да е нещо дребно и бързо да я оправиш че иначе само разходи и ядове в тая скапана кризаemil210378 написа:току що ходих и я запалих все едно и няма нищо пак подадох газ и се осети отново да чатка но в пъти по малко,изглежда като загрее тогава може да се усили .Отзаде е един светъл сифкав пушек, пазвих капачката беше цялата в пяна маслото ми се видя добре, казаха ми че антифриза не може да го пресече,най вероятно ми вдига нивото в картера и ми се видяха финни стружки. Утре ще разглобя капака че като бръкна с пръст нещо вътре се мести.
И при двата вариянта ще е паднало нивото разширителния съд и ще се е вдигнало нивото в картера.За мен обезателен шлайф на главата обезателно пасване на клапаните и смяна на гумичките им не прави компромис с тези неща гумички и пасване не хвърлят много пара но ще ти спестят много бъдещи ядове.Гарниттура на главата минимум виктори ренц като качество или нещо по висок клас от нея .Не прави компромис с шлайфа на главата,пасването на клапаните и смяната на гумичките на клапаните и гарнитурата на главата.Преди да разхвърлиш колата я оглеедай хубаво за течове и се консултирай с майстор защото все пак не става да правим коли по нета ти може да не си обеснил както трябва,може аз да не съм разбрал както трябва и да стане някой фал.Ако палиш колата и се чуе силно тракане не я карай така прибери я на буксир ако вкарва вода в цилиндъра ще направи възглавница и ядовете ще са още повечеemil210378 написа:Ако, е паднало нивото,значи ли че е гарнитура.А ако си стой значи ли че е спукана глава или блок.Утре сутринта излизам от работа и ще констатирам. А ако се окаже гарнитура трябва ли да се шлайфа главата,и как стои въпроса с клапаните да се прирасват ли или да не се бута нищо по главата.
Layman написа::
И пак, чудя се от какво е било това тракане![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта