Проблем с аларма за пасат б5
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с аларма за пасат б5
колеги моля ви за помощ имам една аларма на пасатора която не е оригинална според мене де та от време на време спират да действат копчетата и ходя на три пъти при един майстор който вкарва някакъв код за дест секунди оправя се алармата и ми взима дест лева по лев на секунда това добре но така кара максимум месец и пак същият проблем та сега съм без аларма от няколко месеца че ми писна да му давам пари на този майстор но пък за съжаление не мога и да събера пари за нова аз си имам фабричен комфорт модул но и него не можа да ми го пусне освен ако няма изход алармата ми за модул моля ако има майстор от форума който да е от София и да работи в раюна на жкДружба да ми помогне тел.0888881931 и скайп bobkata1971.И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА.P.S.между другото искам да кажа че предната ключалка може само да заключва но не и да отключва колата и когато отворя шофьорската врата в повечето случаи плафоните не светват така че тъй като в момента съм без работеща аларма отключвам и заключвам от задна пета врата също така много често ми се случва да завъртя ключа да запаля и да не мога и тогава светва една лампа на таблота с нарисувана кола и ключ в нея по някога когато заключа колата от шофьорската врата светва лампичката до копчето за заключване и почва да мига все едно имам аларма и мисля че не е все едно а това е заводската но нищо не разбирам.Моля за помощ.