Ляв преден габарит не свети

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ляв преден габарит не свети

Мнениеот alien1 » Сря 06 дек 2006 10:41

Здравейте,
Имам проблем с левия преден габарит / не от към шофъора, а другия/. Забелязах, че не свети на една бензиностанция. Извадих крушката и видях че е изгоряла. Смених я с нова. Пробвах и си светеше. След 3-4 часа тръгвам и забелязвам, че пак не свети. Днес пак ще взема нова крушка, но ако изгори явно не е проблема в крушките. :roll:
Всички останали светлини си светят. Преди около 2 месеца си смених алармата ама след това си светеха и 2та габарита на фаровете.
Ако изгори и тази крушка значи е проблем с тоците сигурно. Прегледах за оголени кабели или нещо подобно ама нищо съмнително не видях. Акумолатора ми е на 1 година, сравнително нов.
Някой някакви идеи къде да търся проблема ако има да сподели.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 06 дек 2006 11:14

Колега и аз бях така преди известно време, смених 5-6 крушки на габарита но ги купувах от едно и също место за около 50ст. Накрая ми писна да ровя по фара и от друг магазин си купих крушка към 2лв беше и с нея карам до ден днешен. Та мисълта ми беше че и там има ментета.

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Сря 06 дек 2006 11:43

Оправих го габарита! Купих нова крушка, свалям старата и какво да гледам - старата не беше изгоряла/Крушките бяха по 60ст/. Изнервих се и размърдах всички кабели. Има един кафяв, който е хванат точно под крушката на габарита, предполагам че е маса и май той се оказа проблема. Натиснах го здраво и го размърдах и тя взе че светна проклетата крушка. Сложих чашката пробвах на запален и изгасен двигател и засега всичко работи. Ще я наблюдавам тези дни и се надявам да няма проблем. Дано проблема да е бил в недобър контакт на масата.
Темата може да се затваря. Сори за спамаджийската тема, че гледам колегите са с къде къде по големи проблеми от моя.
: vw fen :lock:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Re: Ляв преден габарит не свети

Мнениеот K22 » Сря 06 дек 2006 13:28

alien1 написа:Здравейте,
Имам проблем с левия преден габарит / не от към шофъора, а другия/. .

Волана ти ляв ли е или десен?
И колите са като хората имат предна, задна , лява и дясна част. :wink:

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Сря 06 дек 2006 14:08

Зависи от гледната точка. Ако застанеш пред колата с лице към нея десния ти става ляв / Затова направих това глупаво пояснение, не че съм с ляв волан/. :wink:

Потребителски аватар
pyrpyl
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pyrpyl » Чет 14 дек 2006 17:05

alien1 написа:Зависи от гледната точка. Ако застанеш пред колата с лице към нея десния ти става ляв / Затова направих това глупаво пояснение, не че съм с ляв волан/. :wink:

Аз пък що ли си помислих, че си с ляв?!?:stll think:

Върни се в “Passat”